Faptul ca ai simtit o modificare de caldura in vagin in momentul ejacularii spermei IN PREZERVATIV, reprezinta o situatie cat se poate de normala. Sperma in momentul ejacularii fiindca este mai calduta in comparatie cu restul organismului (la fel ca si urina) ti-a provocat respectiva senzatie. Daca prezervativul a ramas intreg si sperma in el, inseamna ca sexul a fost perfect protejat si intr-o astfel de situatie folosirea pastilei de a 2-a zi ar reprezenta o "crima" grava sau o crasa iresponsabilitate. Multa sanatate!
Multumesc mult pentru raspuns. Cand am vorbit cu iubitul meu mi-a spus acelasi lucru, dar si ca nu a permis ejacularea in mine de accea am simtit putina caldura la intrare! Multumesc foarte foarte mult pentru raspuns
Cand ai simtit ceva caldut, prezervativul era spart sau era intact. Daca era spart, la 21 zile trebuie sa faci un test de sarcina pentru a vedea daca esti sau nu gravida. Daca prezervativul era intact, atunci stai linistita ca nu poti fi gravida.
Ok. merg eu merg.da nu pot sa merg de fiecare data cand voi simti asa. daca voi mai simti. voiam doar sa stiu daca este in regula sa simt asta
Stii si tu ca sperma e mai calduta decat restul, e ceva normal s-o simti in prezervativ!
Scuze de raspuns
Mindfulness întreabă: