| Ufkhjdksh a întrebat:

Azi am avut contact sexual cu iubitul meu și după 10-15 min dintr-o data am simtit ceva umed. Când ne-am uitat era ceva ud sub mine.Prietenul meu terminase afara din mine, dar prezervativul nu era rupt. L-am verificat și sperma era adunata in el. Mâine e ziua mea de ovulatie și cred ca acel lichid abundent a fost de la mine. Precizez ca am mai avut și după secreții tot așa: albicioase si fără miros. Credeți ca așa este și e normal?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca secretia scursa din vagin, si apoi scurs printre buci si ajuns pana pe cearceaf, provine din vaginul tau si reprezinta secretia lubrifianta care se produce in momentul in care excitatia devine intensa si apare placerea si satisfactia, cea de inaintea si din timpul orgasmului. Este absolut normal ca acea secretie sa se produca in cazul in care femeia devine pe deplin satisfacuta de sexul bine prestat. Sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, dar odata ce practici deja sexul, ar fi trebuit sa fii citit pana acum, despre organele reproducatoare feminine cat si cele masculine, despre secretiile naturale, despre excitare si secretiile produse de organele sexuale, despre tot ce se intampla cu corpul nostru, in mod normal dar si cand suntem la ovulatie ori la gestatie.

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici...Da, este normal ce ti se intampla.

| ywar a răspuns:

Te-a pus pe spate, in patru labe cum? Spune-ne si noua sa ne simtem bine.