Daca ciclul tau menstrual este REGULAT si are constant o lungime de 28-29 de zile, atunci astazi fiind a 10 a zi a ciclului, sexul a fost intretinut probabil chiar inaintea sau in prima zi a perioadei fertile. Intr-o astfel de situatie chiar si daca ar fi ajuns sperma in vagin, probabilitatea de a se putea forma/naste o sarcina ar fi extrem de mica pana in 10-15%. Dar avand in vedere ca partenerul de sex NU a ejaculat si faptul ca sexul a fost intretinut intr-o perioada cu fertilitate incerta/foarte mica, se poate considera/presupune ca formarea unei sarcini este practic aproape 0 (zero) sau altfel spus chiar imposibila. Folositi o alta metoda contraceptiva care este incomparabil mai sigura fata de gradul de protectie de doar 85% oferit de prezervativ(conform datelor statistice). Multa sanatate!
Nu este regulat. In februarie nu mi.a mai venit fiind prima luna de la inceperea vietii sexuale si am luat orgametril pentru reglare, luna asta a fost ultima luna in care am luat pastilele, deci in iunie ar trebui sa vina fara pastile. Acum mi e putin frica pentru ca probabil tot lichidul preejaculatot strans in prezervativ s-a scurs la mine in vagin
Daca el nu a ejaculat, atunci nu a ajuns sperma in prezervativ si in acest caz acel lichid preejeculator NU poate sa aiba in continut spermatozoizi fiindca lichidul este steril in momentul producerii de catre glandele bulbouretrale.
Daca el nu s-a terminat nu ai cum sa ramai fata draga e imposibil stai linistita.e posibil de la varsta sa mai intarzie sau sa vina mai repede deoarece se regleaza