| Llululi a întrebat:

Azi am fost cu iubitul meu in vârsta de 14 ani la plaja și i s-a sculat. Nu eram in costum de baie, eram doar in pantaloni scurți și tricou. El e super Timid și nu pare sa se gândească la chestii de genul. Ce înseamnă?

Răspuns Câştigător
| Chiţu_Andreea_1991 a răspuns:

Hei, sunt mămică, asa ca iti pot spune ca toți băieții au erectii, nu conteaza ce vârstă au, sau daca sunt timizi sau nu, si băiețelul meu de doar 4 ani are erectii, dar asta nu înseamnă ca are fantezii, este o chestie normă care se poate întâmpla involuntar. Si mai poate înseamna ca te găsește atrăgătoare, fiind la pubertate hormonii o iau razna

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai iubit la 14 ani? Si parintii tai stiu si iti da voie?
La 14 ani sunteti copilasi, iar baiatul este normal sa aiba erectie, asa cum au toti baietii.
Tu lasa cucul baiatului si vezi-ti de ale fetitelor, ca nu-i nromal sa stai cu ochii pe sula baietilor si nici sa ai iubiti la varsta asta mica.

| Necunoscut112 a răspuns:

Toţi băieţii se gândesc la sex şi se masturbează, indiferent de cât de timizi sunt.

| Romanul86 a răspuns:

Înseamnă că te vede ca fiind o fată săxy! laughing
„El e super Timid și nu pare sa se gândească la chestii de genul." Clar! Nici nu știe ce sunt alea.

| anamaria82726 a răspuns:

Nu conteaza ca e timid. Avea si el chef de o ****, asta inseamnalaughingtu crezi ca timizii nu se masturbeaza si nu fac sex?

| asdf2kpower a răspuns:

Că vr să vă fwteți.

| UsersBoss a răspuns:

Sunt mai multe posibilități:
A văzut o altă fată care arata foarte bine sau chiar din "cauza" ta (ceea ce e de dorit). Nu contează că e timid, cu el însuși nu e așa că își permite să aibă fantezii. O altă posibilitate este o simplă erectie involuntară. De probă, când sunteți doar voi doi în casă și el se uită la tv, de exemplu, puneți iar pantalonii scurți și fă-ți de lucru prin aria lui vizuală. Ia un obiect de pe lângă tv aplecandu-te după el astfel încât fundul să fie spre el (sfat: arcuieșteți spatele). Vezi dacă mai are erecție. Să îmi zici și mie dacă descoperi motivulwinking

| SupMates a răspuns (pentru UsersBoss):

Pai daca prietenul ei are 14 ani si ea are tot cam la fel nu cred ca stau impreuna in aceeasi casa?

| UsersBoss a răspuns (pentru SupMates):

Ai dreptate. M-am grăbit și nu am fost atent. Găsește ea o ocazie să "îl testeze".