Dacă erai băiat plus că întrebarea e la dragoste şi sex, ţi-aş fi spus eu de la ce-s problemele cu dreapta .
Cel mai bine le spui părinţilor adevărul şi mergeţi împreună la doctor, nu de alta dar poate fi ceva minor dar poate fi ceva foarte grav şi dacă nu te duci acum se poate lăsa chiar cu cangrene )cangrena duce la amputarea membrului cangrenat).
Urgent la medic!
Spor!
Cel mai bine e să le spui adevărul, dar nu-i spune : " mama vezi că azi m-am aruncat de pe acoperiş şi mă doare mâna". Spune-i că te-ai dezechilibrat. Dacă te doare ar trebui să mergi la doctor, s-ar putea să-ţi pună mâna în ghips o perioadă, nu fă prostia să nu te duci pentru că după poate intri în probleme mai mari şi ai să regreţi că nu ai fost la timp. Măcar pentru un control, să-ţi dea nişte calmante. Baftă!
Imi cer scuze dar am fost neatenta.Eu de obicei folosesc mana dreapta.Eu nu pot sa fac nimic cu mana stanga, si din greseala am pus'o la Categoria Asta.
Ori ti-ai rupt mana mai usor asa nu grav. ori ti-ai dislocat osul cotului! orii e doar o julitura pana la os! sau altceva nu inteleg ce ar putea sa fie. Repede La DOCTOR!
Na, uite, daca ai vrut sa demonstrezi ca esti mascul si curajos, in schimb ti-ai rupt mana. Invatatura de minte. Vroiai sa le atragi atentia si sa te aplaude ''sus-pus''?
(Bine ca mi-a fosr refuzat raspunsu anterior)
Ba n-ar trebui sa minta draga @ksy ai impresia ca daca le va spune adevarul parintilor acestia nu o vor mai ajuta?
@Pαѕѕιση. ρσυя. υη. gαяçση♥[Ashley] mai bine spune adevarul...parintii sunt parinti si pentru asa ceva nu o sa refuze sa isi ajute copilul, nu?
Inseamna ca o ai rupta... spune-le parintilor adevaru` si du-te repede la doctor...