| Linda100 a întrebat:

Azi am fost la o petrecere, unde un coleg parea ca-mi face curte. Ce-i drept m-am imbracat si eu c-o fusta mai. na. dar se tine dupa mine mereu si c-and m-am asezat jos, s-a agatat de gatul meu la spate si a stat asa vreo 6 minute si vorbeam.
Am intrat intr-o incapere stramta, sa vedem ce este, s-a apropiat la mine cu o privire de visator, s-a uitat in ochii mei, am stat asa 5 sacunde si ne uitam unu la altu, parea ca vrea sa ma sarute, liniste deplina si apoi am intrerupt eu momentul, am plecat si nu l-am luat in seama.
Cand a plecat, mi-a zis la revedere si mi-a atins umarul.
Ce parete aveti?laughing. Funda gratislaughing si vot.

Răspuns Câştigător
| ღAζεxaღ a răspuns:

Buna! Probabil esti o fata extrem de seducatoare:devil)Felicitari! Eu zic sa nu te lasi din una doua la baieti le plac fetele care se lasa greu! Daca te lasi greu devii Miss Seductiesmug! fundita?smug

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Era incins omul vroia sex.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Servești pe primul venit!
Pa, pa.

| Făgăraş a răspuns:

VA doresc nunta frumoasa! draga nu te mai imbraca si tu asa provocator! il bagi in spital! este o paine de mancat acolo! incearca sa intri in vb cu el, sa il chemi la un suc si asa mai departe! succes si pupiicii fara numar

| vlaaddd a răspuns:

Umblati cu fainoase?

| tpuu a răspuns:

Te place. dar mai exista si faza asta cu imbracamintea.
uite ast pana cand incepoi scoala. te imvraci frumos.
si treci pe unde mai trece si el. daca vezi ca te baga in seamna si de data asta. inseamna ca te place

| pufulete17 a răspuns:

Ee funda gratis? se dau si pe bani laughing? aaa pai daca se uita la tine si vroia sa te sarute? si iti face curte? si are si rabdare(ce e cam mult la mine cel putinlaughing) probabil ca te place si vrea sa "fie"cu tine... daca il placi poate faceti de 1000 de minute in cosmotelaughing daca nu plecai probabil te saruta,daca iti placea,simteai ceva ceva, probabil mai vroiai, deci in concluzie si tu ai pierdut! sfatul meu e sa il intrebi ce se asteapta de la tine? ceva 1/2?laughing bafta multa:*

| StefanJobs a răspuns:

Avea ceva alcool in el. Poate si alte substante. Da' probabil doar alcool.

| StefanJobs a răspuns:

Completare: si tu nu aveai suficient alcool in tine

| BAM_7947 a răspuns:

Pai a venit cu tine in incaperea aia stramta sa vada daca tu esti larga...normal ca vroia sa te ****!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, cred că doar vroia carnea de pe tine. Și-atât.