| Invictusman2025 a întrebat:

Buna
Azi am sesizat că am un fir de par alb pubian. Care e cauza? Nu am decât 33 de ani! Am văzut că am și în zona pieptului câteva! Imi lipsesc ceva vitamine, minerale in organism? De ce îmi apar? Mi se pare ciudat sa îmi apară în zona bărbăției!

5 răspunsuri:
| SuNaM a răspuns:

Sper ca esti troll.e normal..totusi ai 33..am si eu la 25 deci tu la 33 ar fi fost ciudat sa nu ai. Firul ala de par probabil este si mai lung decat celalalte si foarte moale, corect? Daca da, este genul ala de par imbratranit care e pe cale sa cada.

| Invictusman2025 explică (pentru SuNaM):

Nu sunt troll! Sunt chiar un tip foarte autentic fata de multi dintre voi! L-am observat azi, fiind mai anxios de fire normal că m-am gândit să postez întrebarea! Nu cred că e așa de frecvent în randul tinerilor să aibă fire de par albe in zona aia! După răspunsul tău superficial cine nu are intra la,, ciudat"! Puțini cred că se confruntă cu așa ceva, nu e așa de frecvent sa fie ciudat daca nu apare nici un fir alb. O apărut brusc, dar eu am și pe corp! 33 de ani nu e echivalent cu 60!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Stai liniștit. E ceva normal sa ai 1-2 fire albe si in cap. Eu am 20 de ani și deja mi-am muls mai mult de 10 fire albe din caplaughing

| Invictusman2025 explică (pentru annonimaaaa555):

In cap mi-au apărut de la 24 de la stres și depresie! Acum vad că a apărut și langa capul de jos! Eu am și o alimentație defectuoasă, nu prea consum fructe, legume.

| Invictusman2025 explică:

Mai m-am liniștithee hee