Pettingul e doar atingerea organelor sexuale prin haine...Nu e posibil sa pierzi virginitatea prin acesta metoda, crede-ma!
Nu tocmai prin haine
Asta nu inseamna ca nu poti face petting si nud si prin haine
Depinde de alegerea fiecaruia BeautifulFlower ^_^
Adevarat
Nu e adevarat,doar nu e coaja de ou sa se sparga la cea mai mica atingere,ca sa se rupa himenul trebuie o presiune suficient de mare, pe cand pettingul este la suprafata, o mangaiere, la fel ca o masturbare, deci nu se poate rupe himenul in acest fel
Asa ziceam si eu dar ea zicea ca e dezvirginare fara penetrare.
Exista intr-adevar forme de dezvirginare datorate sportului,nici eu nu stiu cum dar presupun ca e vorba de sporturi dure,intinderi,șocuri puternice, dar pettingul nu presupune asa ceva, este ceva bland, excitant, nici nu intra in discutie o dezvirginare din mangaieri de acest gen
Asa ma gandeam si eu, in fine la heavy petting poti ramane insarcinata chiar daca esti virgina, nu?
Ce-i aia heavy petting? M-ati ametit cu denumirile astea in engleza. Daca baiatul ejaculeaza in zona vaginului sau ai contact fara penetrare, da, e posibil sa ramai gravida. In privinta dezvirginarii prin masturbare... Nu, n-ai cum sa te dezvirginezi asa, ca doar nu ai degetul cat un penis. Doar daca, eu stiu, iti bagi un vibrator.
anonim_4396 întreabă: