Imi pare foarte rau ca treci prin nedumerirea asta, in prezent si eu am aceeasi problema. Cel mai bine ar fi sa iti cumperi 2 teste de sarcina sau sa te duci la un control ginecolog. E cam ciudat ca iti vin petele acelea fara ca menstruatia sa isi faca prezenta, nu vreau sa te sperii, vreau doar sa te alarmez sa cumperi testele de sarcina, sunt cele care iti vor da raspunsul. De obicei, femeile gravide nu mai au menstruatie, ci niste sangerari, cum ai spus tu : pete.
Te rog fugi si cumpara teste de sarcina, cel mai sigur 2. Tine ma la curent si mult noroc!
Multumesc de raspuns, dar eu inca vreau sa cred ca sunt dereglari hormonale pentru ca dupa 10 luni de luat ac luna asta e prima luna de pauza, plus ca practic nu mi-a intarziat pentru ca azi ar fi trebuit sa vina normal si de sambata se tot chinuie asa cu pete care vin din e in ce in cantitate mai mare dar nu indeajuns de mare incat sa zic ca a venit pe bune.
In cazul in care este folosita metoda de protectie contraceptiva prin anticonceptionale si este folosita deja de 10 luni, formarea unei sarcini este ABSOLUT IMPOSIBILA in cazul in care administrarea pastilelor s-a efectuat mereu la timp si in conformitate cu prospectul produsului respectiv. Medicul tau ginecolog ar fi trebuit sa te informeze ca menstruatiile ce vor urma, se vor modifica semnificativ atat cantitativ cat si sub forma aspectului si NU vor mai fi asemanatoare cu cele avute inainte de a folosi AC. Dupa 10 luni de folosire continua a pastilelor AC in cazul a multor femei menstruatia devine extrem de slaba sau poate sa lipseasca cu desavarsire. Te sfatuiesc sa discuti aceste aspecte cu medicul tau ginecolog pentru a fi in tema si sa nu te mai stresezi inutil pe viitor. De asemenea trebuie sa stii si sa fii informata macar acum chiar si dupa 10 luni de zile de intarziere, ca partenerul tau de sex poate ejacula fara nicio restrictie de fiecare data in vagin deoarece exact acesta este scopul acestei metode de protectie. Multa sanatate!
beausingurlamasamea întreabă: