| sEnOkHs a întrebat:

Buna azi cand eram pe strada a venit o fata la mine pe care o cunosc da nu am vorbit pana acum cu ea si ma tot intreba daca am iubita ..se facea ca vrea sa dea in mine..si mergea dupa mine peste tot.De ce face toate astea?

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Esti greu de cap cred. Nu e clar ca vrea ceva de la tine, ca poate te vrea?

| NameHarris a răspuns (pentru sltlp):

Ce vrei si tuhappy nu ti-ai dat seama ca n-are buletin?

| CocoMexii a răspuns:

Poate ca ii place de tine si nu stie cum sa te faca sa observi lucrul asta. Incearca sa vorbesti cu ea si intreab-o de ce a facut toate lucrurile alea. Parerea mea.

| neutrino a răspuns:

Din lipsa de alta preocupare.

| Danysan a răspuns:

Toti sar repede ca fata urmareste ceva si ca ii place de tine dar nu mereu e asa. Poate pur si simplu e curioasa si doar atat.Sau poate ii arde de glume.Sincer mi se pare penibil sa atragi atentia unui baiat "facandu-te sa dai in el sau alte tampenii.Cel mai simplu e sa vb cu el fata in fata sau daca nu te tine macar pe chat si acolo poti sa ii spui orice. Uite intra cu ea in vb pe chat.Intreab-o daca are si ea la randu ei prieten si dacanu are si iti pare drguta invit-o la o ieseala ca nu ai ce pierde si nu ai de unde sa stii daca nu cumva ea poate e viitoare iubita.

| Solitude15 a răspuns:

Scumpule e clar e vede de la o poshta ca ea te place dar tu nu o bagi in seama intrebarea de baza e " o placi" daca da eao in seama daca nu fie ii spui verde in ochi fie o ignori dar mai bine spune-i

| MariusXP a răspuns:

Pai poate vrea sa afle daca ai iubiita/iubit si poate e putin nebuna si poate te place!