anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Azi când făceam dragoste cu iubitul meu, mi-a băgat-o din greșeală, in fund iar acum mă doare super tare și nu știu ce sa fac, abia pot sta jos, iar la baie nu pot merge.
Ceva sfaturi? Pentru ca sunt destul de îngrijorată dar cu toate acesta nu as vrea sa consult un medic!
Funda!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai/dormi pe burta!

| corbulalbrosu a răspuns:

In astfel de situatii NU prea exista metode de a ameliora durerea resimtita. In cazul in care NU s-au produs fisuri si nici rupturi ale fibrelor musculare din constitutia muschilor sfincterului anal, in acel caz senzatia de disconfort dureros va dispare in totalitate cel mai probabil in urmatoarele 1-3 zile. Este recomandat sa fie unsa zona anala cu un unguent hidratant si antibacterian cum ar fi cel cu extract de galbenele. Multa sanatate!

| Sofer a răspuns:

Ma mir ca ți-o întrat acolo.

| Invictusman a răspuns (pentru Sofer):

E troll uite man

Am 45 de ani si am fost operat pe cord deschis recent, mai precis proteza la valva aortica. Intrebarea este, dupa cat timp as putea depune eforturi fizice? Multumesc, funda.

Uită-te la ultima întrebare, acolo menționează ca are 18.

Se contrazice singur/singura
Cred ca de când o luat-o la fineti derileaza rolling on the floor

| Sofer a răspuns (pentru Invictusman):

E dereglata.

| Goete a răspuns:

Hahaha...
Din greseala, nici tu nu crezi asta
Daca faci sex anal sa fii bine lubricata

| Invictusman a răspuns:

Stai cu fundul într-un lighean cu apa rece i dont know?
Felicitari,, acum ai un fund de babuin ".hee hee
Eu cred ca o fost din greșeală intenționat happy

| AliGab a răspuns:

Da-i un sut in funt iubitului tau sa vada si el cum este sa ti-o bage cineva in fund...asa cum si el a bagat-o "din greseala" (Sper ca esti contienta ca nu exista asa ceva, sa o strecoare in anus din greseala).
Singurul sfat pecare ti-l pot da este sa te duci fuguta la doctor sa nu comva sa fie vreo fisura anala.

Răspuns utilizator avertizat
| SociopatuI a răspuns:

OMG BRO! Ti-a bagat puIanul lui Zeus nu alta. El te-a stricat, el sa te repare.