| kiss_7336 a întrebat:

BUNA! azi eram cu mama in oras prin timisoara nu sunt din timisoara venisem la niste rude, un domn ne-a oprit pe strada si ne-a dat un pliant si ne-a explicat despre ce e vorba. imi propusese sa fac cateva shootinguri foto pentru a prezenta haine probabil la o revista. mama nu a fost de acord pentru ca sunt din Drobeta Turnu Severin, dar acel domn a spus ca transportul e gratuit.nu am mai ampucat sa vorbim pentru ca ne grabeam. stie cineva ceva exact despre ce e vorba? ce trebuie sa fac sau daca trebuie sa platesc?

7 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Da,stiu eubig grin e cea mai mare teapta. si eu am patit, si m-a pus sa platesc ceva suma si dupa aia nu s-a mai intors. Se poate sa te ia si sa faca altceva cu tine, nu la te duca sa faci poze. Asta e abureala. Crezi ca iti face tie marea favoare de a te face vedeta? La sedinte foto isi baga ei neamurile, nu baga necunoscuri pentru ca n ufac pe samarineanul milostiv. Deci e o mare porcarie. Si varea a tras tepe la astea, are 18 ani si arata foarte bine. noroc ca si-a dat seama la timp. Ca vroiam sa o cheme la sedinte foto in nu stiu ce oras, si intre timp s-a aflat ca aia erau niste escrori ce luau fete pe care le obligau sa se prostitueze. Deci mare grija ca astia nu fac asemenea favoruri sa te faca cu bani

| Roxanaღ a răspuns:

Si eu am patit. La mare.sincer nu mai stiu ince statiune. Dar nu am incredere in chestile astea de pe strada. Pot fi orice pedofili care vor sa profite de tine. Ascult-o mai bine pe mama ta.

| BubblesBlossom a răspuns:

Dupa parerea mea ar trebui sa te duci sa vezi despre ce e vorba si te informezi chiar acolo daca trebuie sa platesti.

| stoubiz a răspuns:

Eu zic sa stai pe curul tau linistita. si daca chiar vrei sa faci modeling sa mergi la o agentie, genul de oameni care te acapareaza asea pe strada nu sunt deloc de incredere. si te vei trezi prin Italia-anglia-Spania

| loOveeep a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu te duci straight face

| Raluca28 a răspuns:

Si eu am patit la fel, nu stiu daca e vorba de aceeasi agentie (dar da, era o agentie nu altcevabig grin) mi-au propus acelasi lucru ca tie, mi-au facut un fel de programarelaughing peste cateva zile, am mers, era totul ok(nu se ocupau cu altceva, decat cu ceea ce mi-au zis) mi-au spus ca trebuie sa platesc 60 de lei, si restul e gratis, totul platit de ei, insa nu a fost chiar asa, dupa ce am dat banii, mi-au spus ca trebuie sa platesc 200 de euro ceva curs, evident nu m-am mai dus.n-avea rost. Te sfatuiesc sa nu mergi (o sa te puna sa platesti de nu te vezi.laughing la fel ca pe mine) happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-au oprit si pe mine in Mamaia,la mare,sunt peste tot, sunt niste mincinosi.Da, trebuia sa platesti in jur de 1 milion nu mai stiu sigur,dar totul era o minciuna,ziceau ca o sa vina o doamna de la Bucuresti,ca o sa fac poze pentru nu stiu ce,si nici mami nu a fost de acord ca si-a dat seama ca mint,ca au zis ca e ultima seara cand recruteaza fete si alte vrajeli.Mi-a spus o prietena cand am ajuns ca si ea a patit asta in Constanta si ea a dat banii, iar apoi aia au pacalit-o, au disparut de acolo dupa ce au facut bani si nu a mai facut nici o sedinta...E totul o minciuna!

Întrebări similare