Da,stiu eu e cea mai mare teapta. si eu am patit, si m-a pus sa platesc ceva suma si dupa aia nu s-a mai intors. Se poate sa te ia si sa faca altceva cu tine, nu la te duca sa faci poze. Asta e abureala. Crezi ca iti face tie marea favoare de a te face vedeta? La sedinte foto isi baga ei neamurile, nu baga necunoscuri pentru ca n ufac pe samarineanul milostiv. Deci e o mare porcarie. Si varea a tras tepe la astea, are 18 ani si arata foarte bine. noroc ca si-a dat seama la timp. Ca vroiam sa o cheme la sedinte foto in nu stiu ce oras, si intre timp s-a aflat ca aia erau niste escrori ce luau fete pe care le obligau sa se prostitueze. Deci mare grija ca astia nu fac asemenea favoruri sa te faca cu bani
Si eu am patit. La mare.sincer nu mai stiu ince statiune. Dar nu am incredere in chestile astea de pe strada. Pot fi orice pedofili care vor sa profite de tine. Ascult-o mai bine pe mama ta.
Dupa parerea mea ar trebui sa te duci sa vezi despre ce e vorba si te informezi chiar acolo daca trebuie sa platesti.
Eu zic sa stai pe curul tau linistita. si daca chiar vrei sa faci modeling sa mergi la o agentie, genul de oameni care te acapareaza asea pe strada nu sunt deloc de incredere. si te vei trezi prin Italia-anglia-Spania
Si eu am patit la fel, nu stiu daca e vorba de aceeasi agentie (dar da, era o agentie nu altceva) mi-au propus acelasi lucru ca tie, mi-au facut un fel de programare peste cateva zile, am mers, era totul ok(nu se ocupau cu altceva, decat cu ceea ce mi-au zis) mi-au spus ca trebuie sa platesc 60 de lei, si restul e gratis, totul platit de ei, insa nu a fost chiar asa, dupa ce am dat banii, mi-au spus ca trebuie sa platesc 200 de euro ceva curs, evident nu m-am mai dus.n-avea rost. Te sfatuiesc sa nu mergi (o sa te puna sa platesti de nu te vezi. la fel ca pe mine)
M-au oprit si pe mine in Mamaia,la mare,sunt peste tot, sunt niste mincinosi.Da, trebuia sa platesti in jur de 1 milion nu mai stiu sigur,dar totul era o minciuna,ziceau ca o sa vina o doamna de la Bucuresti,ca o sa fac poze pentru nu stiu ce,si nici mami nu a fost de acord ca si-a dat seama ca mint,ca au zis ca e ultima seara cand recruteaza fete si alte vrajeli.Mi-a spus o prietena cand am ajuns ca si ea a patit asta in Constanta si ea a dat banii, iar apoi aia au pacalit-o, au disparut de acolo dupa ce au facut bani si nu a mai facut nici o sedinta...E totul o minciuna!