U imi dai mie un mar! maru asta l-ai tinut toata ziua si ai asteptat sa t pui la un film si sa-l mananci! eu il iau si il arunc! ce zici? Dumnezeu ne da o viata sa o traim! El o da El o ia! noi.noi doar traim viata data de el! k faci ce vrei in viata asta.ii alta problema! u o administrezi cum vrei, cum iti asterni asa dormi, dar nu e a ta! gandeste-te de zeci de ori inainte sa comiti un pacat! sinuciderea e considerata pacat! pentru ce? pentru o fata?! fete is la orice colt! intr-o luna o sa postezi alta intrebare prin care ne ceri ajutor cum poti avea nr de tel a nu stiu care.i fete! trezeste-te dati 2 palmi ridica-te de jos sterge-te de praf si hai! calea vietii ii lunga! ea. iubirea ta a coborat la o statie, la urmatoarea o sa urce altcineva! lasa usa deschisa sa poata intra
Esti slab daca nu esti in stare sa fi barbat si sa uiti...de aceea nu ma bag eu in relatii serioase.doar sex si placere baby:X daca vrei te consolez eu:X
Bunacrezi ca ai face un lucru bun daca ti-ai lua viata? crezi ca vei rezolva ceva? iti spun eu ca nu.Mai intai gandeste-te ca in lumea asta sunt mii de persoane care ar da orice sa traiasca si fac tot posibilu, apoi sa te gandesti la ce vei lasa in urma ta, crezi ca s-ar merita?
Fiecare din noi a trecut prin asta si noua ne-a fost greu dar am fost tari si am luptat ca sa mergem mai departe.Acest lucru trebuie sa il faci si tu,oricat de mult te doare si cat de greu iti este trebuie sa te aduni, sa fi tare si sa incerci sa mergi mai departe.
Ai sa vezi ca daca vei avea vointa vei reusi usor usor sa depasesti acest obstacol din viata ta si sa o iei de la inceput. Timpul o sa vindece orice rana, vei vedea.De vindecat te vei vindeca si intr-un final vei fi mai bine decat esti acum.
Incearca sa iesi cu prietenii pe afara ca sa mai uiti,gasesti o activitate care iti place si sa o practici etc.
Nu te mai gandi la prostia de a te sinucide pentru ca ai sa vezi ca atunci cand te vei vindeca si iti vei aduce aminte de ceea ce vrei ai vrut sa faci o sa realizezi ca faceai o mare,mare greseala.
Asa capul sus, mergi inainte si fi tare, stiu sigur ca poti
Bafta si ai grija de tine
Bah daca mai veniti cu porcarii din astea mai bine nu va mai deranjati. unde va vin ideile astea nu stiu, pai ori esti barbat ori ce esti? asta e s-a despartit de tine ignoro si la revedere viata merge inainte. daca ar fi toate bune si frujmoase te-ai plictisi.scoate-ti din cap ideea cu sinucisul k nu e un capat de lume doar nu ai 10 ani
Hey, nu face asta
Vorbeste cu ea, spune'i ce simti.
Las-o cateva zile...nu vorbi cu ea.
Iti va simti lipsa si daca te iubeste cu adevarat se va intoarce la tine.
Dragostea invinge orice.
ia gandeste'te. daca ea s'ar sinucide ce ai simti tu? ce ar fi in sufletul tau?
...
Gandeste'te bine. Sper sa nu faci vreo prostie!
Nu face asta...nici o fata nu merita sa te sinucizi pentru ea
revinoti, plangi, plangi, fa orice sa te descarci...o sa vezi ca totu va fi bine
Intr-adevar nu merita sa faci asa ceva.te-a parasit pentru ca nu te merita.tu ai fost si esti prea bun pentru ea.e greu dar in curand va apararea o raza de soare si pentru tine.toate trec, viata e frumoasa si o sa vezi k tot ei o sa ii para rau pentru ca te-a parasit dar va fi prea tarziu.ai grija de tine si capu sus.
Nu stiu *** ce sa-ti zic ca sa te omori, omoarate si gata, scrii pe o foaie "am vrut sa para un accident"
Foarte simplu...traversezi in timp ce trece un tir si o sa para doar ca ai fost un prost (nu ca nu ai fi) care a trecut la un moment nepotrivit.
Dar nu uita! sa nu lasi nici un bilet!
Doar omoara-te odata si nu mai consuma oxigen vital ca eu m-am saturat de prosti ca tine care infecteza planeta ca raia!
Noi degeaba incercam sa te consolam ca doar ii decizia ta si o poti face oricind noi nu avem ce face decat sa iti spunem sa nu o faci ci sa te gindesti ca mai sunt si alte fete
Bai nene tu daca vrei sa te sinucizi si sa para un accident, te invat eu ce sa faci: te pui in genunchi si incepi sa spui Tatal nostru... dupa aceea sa te gandesti ca tu esti sanatos si intreg si vrei sa iti iei viata si alti oameni mor sau se chinuie. si tu pentru o fata esti gata sa mori. treaba ta dar indiferent ce ai face nu uita ca cineva te iubeste!
Frate, nici cei care nu mai au un scop in viata nu au o scuza sa enunte la ea... Mai sunt multe fete, dar o singura viata... Intr-adevar, e si un pacat foarte mare. Vezi ce faci
Daca asta nu e o gluma,atunci cu siguranta, peste un timp, tu singur o sa iti spui:''ce aberatii am avut in cap''
X_x, nici sa nu te gandestii!, daca te.a parasit inseamna ca nu merita nici o lacrima, nici o "sinucidere". Nu meritaa!
Chiar nu vreau sa te superi, dar cred ca lumea nu se sfarseste la o singura fata :*. Ai toata viata inainte, si daca crezi ca e bine sa te sinucizi, te inseli. Chiar sper sa nu faci greseala enorma de a te sinucide pentru o fata, care probabil a insemnat mult pentru tine. Viata nu se sfarseste aici. Byee : )
Eu v-am intrebat ceva voi imi raspundeti alt ceva
Raspundeti-mi la intrebare ...repet sa para un accident