| IoanaMihaela5267 a întrebat:

Buna,azi in timp ce faceam dragoste cu iubitul meu mi-a venit menstruatia(trebuia sa-mi vina) am mai facut o de cateva ori si la final i-am spus sa-si puna prezervativul, insa cand a terminat am vazut ca in prezervativ era un lichid foarte apos cu tenta sângerie.Intrebarea mea este daca si-a dat drumul in mine, de obicei stiu ca daca te masturbezi cu cateva ore inainte pana nu mai ai lichid seminar iese acel lichid apos, sunt sanse sa raman insarcinata daca sunt in prima zi de menstruatie?

Răspuns Câştigător
| RefinedStrings a răspuns:

Pe scurt, in timpul menstruatiei ovulul se elimina (impreuna cu Sange etc.)
Pentru ca spermatozoidul sa fecundeze ovulul e nevoie ca acestia sa se intalneasca in uter si sa petreaca acolo careva zile (minim 3).
Ovulul tău e plecat deja din gara, deci nu e cazul sa iti faci nici un fel de problema, nu ai cum sa ramai insarcinata. de data asta!

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu sunt sanse.

| anonimuIl a răspuns:

Dacă un bărbat face sex cu o femeie când ea e pe stop și el își dă drumul în ea nu rămâne gravidă femeia.

| Together a răspuns:

Nu e nicio sansa sa ramai insarcinata, nu esti in perioada fertila. Isi poate da drumul linistit in tine cu vreo 5 zile inainte sa-ti vina ciclul, pana vreo 4 zile dupa.

| AjutorLaNevoie351 a răspuns:

O sa ai copil in maxim 3 zile