| GabriellaGabby a întrebat:

Azi m-a invitat un baiat in oras.Pt mine e ceva nou adica pana acum nu am mai fost cu nimeni.E mai mare decat mine si sincer nu stiu ce sa fac.Adica sunt genul de fata timida care nu prea vorbeste. Dati-mi un sfar ce ar trebui sa fac, nu vreau sa ma fac de ras!

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca te-a invitat atunci nu il refuza, iesi cu el, baiatul te place si ii place si felul tau de a fi...asa timida cum esti

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,fi tu insuti si lasa timiditatea, intreaba-l ce a facut astazi si alte chestii conversionale, dar iti spun sincer ca baietii sunt mai indrazneti si iti va pune el intrebari! bafta la intalnire si sa revii sa ne spui cum a fost!

Răspuns utilizator avertizat
| Against a răspuns:

Atrage-i atentia prin gesturi, pana te abordeaza

| kx123 a răspuns:

Nu trebuie sa fi timida, nu are de ce sa iti fie frica, nu se poate intampla nimic rau.

| tinasong a răspuns:

Daca te-a invitat in oras e clar ca te place, fi naturala, multi baieti aprecieaza fetele timide. Dar gandeste-te ca e si el ca si tine nu ai dc sa te intimidezi si ai sa vezi ca totul vine de la sine o sa fie bine. Bafta!

| Mada96Madutza a răspuns:

Buna! hei linisteste-te nu ai cum sa te faci de raswinking Si eu eram asa la inceput si stiu cum e.Trebuie sa fi tu insuti, nu e nevoie sa faci nu stiu ce complicat. Bafta! happy

| GabriellaGabby explică (pentru Mada96Madutza):

Eu sunt timida de obicei si mai ales acum este prima data si chiar cred ca nu o sa scot nici un sunetlaughing cred ca o sa fie o intalnire cam silentioasa straight face laughing)

| BrokenArrow a răspuns (pentru GabriellaGabby):

Puteţi vorbi despre hobby.uri, muzică, ce vă place, ce vă enervează etc. Depinde şi unde mergeţi. Poţi să "manipulezi" in aşa fel conversaţia incât să aduci in discuţie o intâmplare amuzantă pe care să o povesteşti. Apoi probabil că veţi continua discuţia cu intâmplări amuzante şi veţi râde... şi apoi totul va veni de la sine oh go on Nu trebuie să te stresezi atât.

| Mada96Madutza a răspuns (pentru GabriellaGabby):

Puteti discuta despre hobby-uri, sau sa va autocaracterizati...sunt multe subiecte de discutie.O sa vezi ca totul va fi binewinking

| PuppetXD a răspuns:

Fi tu insati, fetele timide sunt dragalase, serios. Nu trebuie sa incerci sa faci pe inabordabila, dar nici sa pari naiva. Fi naturala, si incearca sa te simti bine. Gasiti subiecte comune, incearca sa-l cunosti mai bine, sa aflii ce`i place sa faca, ce muzica asculta. Da`i ragaz sa raspunda la intrebari. Poarta`te normal si totul o sa decurga cum trebuie. Zambeste`i si nu-l tine la prea mare distanta, dar nu-l lasa sa iti invadeze prea mult spatiul intim. Trebuie sa tii balanta echilibrata. Nu o sa fie greu, doar incearca sa te distrezi. Nu te stressa, pentru ca nu ai de ce. Chiar daca baiatul este mai mare, poate ca are mai multa experienta si o sa te ajute sa te simti mai in largula tau. Multa bafta!

| GabriellaGabby explică:

Imi puteti da niste subiecte ce sa vorbim? Ca ma gandesc ca o sa mergem si nu o sa zica niciunul nimic laughing.