Pai prietenul tau crede ca inca il mai iubesti pe fostul. uite sfaturile mele:
1. Trebuie sa spui imi para rau in caz ca ai gresit cu ceva fara sa stii.
2. Trebuie sa ii explici ca fostul iubit l-ai parasit si ati hotarat sa ramaneti prieteni si doar prieteni.
3. Trebuie sa ii spui ca a gresit cand tea pus sa faci un top al prietenilor si ca l-ai pus pe fostul pe locul doi pentru ca el e al doilea PRIETEN cu care te intelegi cel mai bine si ca in topul iubitilor el(cel de acum) e primul si singurul de care iti pasa.
4. Spune-i din nou de ce e suparat si daca raspunde la fel roagal serios sa spuna care e problema!
Sper ca am reusit sa ajut.
Sincer? Mie mi se pare o prostie ce ati facut voi cu topu'. Ce mai conteaza ce a fost? Conteaza ca el e actualul tau prieten si tu tii la el in momentul de fata ( cred ).
Cat despre felul in care el se comporta cu tine, te sfatuiesc sa porti o discutie libera cu el si sa ii spui pe fata ca te deranjeaza. Nu e cazu' sa se ajunga la o alta cearta din cauza asta. In fond si la urma urmei, intr-o relatie trebuie sa fii deschisa, nu?
Asta e daca te-a scapt gura. Alta data sa gandesti inainte sa vorbesti. O vorba aruncata la nervi poate aduce razboi.
Sincer, e neplacut sa stai cu iubita si sa aduca vorba de fostul ei prieten, cel putin eu asa simt. Trecutul il lasam in urma, nu mai amintim de el, cu atat mai mult cand esti cu persoana iubita.
Ar trebui clarificat un lucru: ce poti sa spui de fostele aventuri si ce nu poti sa spui. Niciodata nu se fac comparatii intre fostul si prezentul prieten. Daca te intreaba ca nu ai uitat pe fostul spui doar ca a fost o parte din viata si nu ai cum sa uiti tot ce s-a intamplat, nu? Nu poti sa dai cu var peste tot ce-a fost si sa scrii peste, mai ti minte sentimentele ce ai avut pentru fostul, dar nu le mai simti. Iar clasamente cu prietenii nu se fac, si nici nu se dau note. Poti sa-i spui asta si lui, el este prezentul si tu nu amesteci prezentul cu trecutul.
Si citeste "la steaua" de Mihai Eminescu:
"Tot astfel când al nostru dor
Pieri în noapte-adânca,
Lumina stinsului amor
Ne urmareste înca."
Pace!