| Daria_3335 a întrebat:

azi m-am desp de prietenul meu.crying. sunt foarte trista deoarece doar acum mi-am dat seama cat de mult il iubesc, azi el mi-a zis ca s-a indragostit de altcineva si cum relatia noastra nu mai prea merge hotarat sa puna punctcryingieri imi jura iubire si imi spunea ca nu ma poate pierde orice s-ar intampla noi o sa fim impreuna si azi imi spune ca s-a indragostit de alta, oare doar se juca cu mine?sadne-am mai certat inainte de cateva ori dar acum el izke ca nu mai e kale de impakare si eu nu mai pot. Ce pot sa fac oare. ajutati-ma:X:Xfunditahappy

9 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

Pur si simplu trateaza`l cu indiferenta, evita sa-l mai bagi tu`n seama pe messenger, sa-i dai mesaje sau chestii de genu`. Poate nu acum, dar in timp o sa`si dea seama de ce a pierdut si o sa se intoarca, dar tu atunci deja nu vei mai fii dispusa sa va impacati. Te sigur ca asa va fi, e testata treaba laughing >big grin

| Marijuana a răspuns:

Nefolositor si stupid tuturor?laughing Cred ca erai mai multumita daca`ti ziceam injoseste`te, incepe sa plangi si du`te la el sa te vada, eventual suna`l si poate i se face mila de tine, ameninta`l ca`ti tai venele cu toporu`, ca te arunci in fata unui tir si tot din mila poate vine inapoi. ESTI PENIBILAAAA!

| Alex0194 a răspuns:

Nu realizezi valoarea cuiva decat dupa ce il pierzi.

| Catheryne a răspuns:

Sfatul meu este sa ai demnitate si sa incerci sa-l uiti. Este clar ca acest baiat nu te merita daca ti-a spus ca s-a indragostit peste noapte de alta. Este un tip nehotarat care nu stie ce vrea care probabil o sa regrete ca s-a despartit de tine. Cel mai bine ar fi sa-l uiti chiar daca nu va fi usor, iesi cu prietenii, distreaza-te, cunoaste persoane noi, si in preajma lui fi cat mai detasata, vesela si nepasatoare, nu trebuie in niciun caz sa vada ca suferi pentru el, asa isi va da seama ca esti o persoana independenta si sigura pe tine si-i va parea rau ca te-a pierdut. Bafta!winking

| Anonim3007 a răspuns:

Nasol asa

| eliza_4776 a răspuns:

Dubios numai cand ma gandesc.ca nu se putea indragosti p o zi pe altawinkingfi convinsa ca o sa-si dea seama singur seama daca a tinut la tine iti va simti lipsa.Ce sa faci tu? fi blanda cu el si incearca sa mai vb cu el daca il iubesti:dmerita s lupti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e mereu greseala ce o facem toate ne indragostim pana peste urechi si suferim.Pai inlocuiestel sa-l uiti sau fal gelos si daca nu mai vine uital si data viitoare nu te mai atasa asa de tare de el.

| Aly2 a răspuns:

Dupa mine poti sa faci 2 lucruri: 1.Sa vorbesti cu cel mai bun prieten al lui sa se prefaca ca sunteti impreuna, iar cand vorbeste cu el sa ii spuna ca esti super, cat de mult te iubeste si etc. Atunci cand vorbesti si tu cu el sa faci la fel. Astfel poti sa vezi daca da dovada de gelozie sau nu.
2. Sa plangi si sa ii zici ca te simti singura ca iti vine sa mori si etc. sa vezi daca ii mai pasa de tine.
Multa bafta!

| Oanaaaa_7768 a răspuns:

Incearca o noua relatie. ca sa il poti uita pe el. stiu ca te doare pentru ca sunt fata si te inteleg. treci mai departe cu capu sus. nu il lasa sa vada ca ti-e greu fara el. cum lui nu ii este nu trebuie sa iti fie nici tie. baietii se pot schimba ca vantu cat ai bate din palme.