| anonimus11269 a întrebat:

Azi m-am despartit de iubita mea si nu stiu cum sa trec peste. In 3 luna asta am implinit 7 luni de relatie. Fiecare suntem de alta religie, eu sunt ortodox iar ea este martora a lui iehova si a trebuit sa aleaga, ori eu ori ei (cei care sunt la fel ca ea) si se pare ca a ales pe ei, pe Doamne Doamne. Ce sa fac? Dau funda. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Anon, hai sa ne gandim un pic la rece, care erau perspectivele. Ca sa ramai cu ea, trebuia sa devii martor. Ei nu se casatoresc cu altii, chiar pe membrii familiei care nu gandesc ca ei ii izoleaza. Chiar daca erai asa de innebunit dupa ea incat sa pretinzi ca crezi aberatiile lor, tot nu mergea. Sa duci o viata falsa, sa te iei de oameni pe strada fara sa crezi. Iar sa crezi sincer nu aveai cum, pentru ca ce zic ei e prea aberant. Deci relatia nu avea nici o perspectiva. Partea frumoasa a relatiei a existat doar in imaginatia ta, ea era o iehovista obsedata de aberatiile lor care spera sa te atraga in secta lor si pe tine. Ai fost foarte inprudent, sa stii, trebuia sa te interesezi din timp care e treaba cu martorii. Zi mersi ca ai scapat, timpul le vindeca pe toate. Te salut cu stima.

| anonimus11269 explică (pentru minrest):

Multumesc! Dar nu inteleg ceva, in tot acest timp am avut tentative sa facem dragoste, adica ea nu dadea impresia ca ii prea interesata de religie, plus ca acum 1 saptamana am inceput sa ne "frecam" unul de altu, i-am pus mana pe sani si asa mai departe dar dupa a zis ca nu facem bine dar a zis ca s-a simtit foarte bine. Ce sa cred din asta? Daca poti sa imi dai mai multe detalii ti-as fi recunoscator

| minrest a răspuns (pentru anonimus11269):

Sa luam cazul celorlalte fete, cele care nu sunt martore. Ele se lasa pipaite, sarutate si la un moment dat fac sex, dar asta nu pentru ca le-ar interesa asa de mult sexul. Ce le intereseaza e o relatie cat mai stabila cu baiatul care le place, si ele stiu ca daca nu fac ceva concesii sexuale nu pot sa tina un baiat langa ele. Asa merge piata acuma. Toate insa trebuie sa pretinda ca o fac de placere, altfel ele stiu ca nu mai au nici un pret in ochii nostri. Fata de care vorbesti stie si ea cum merg lucrurile, asa ca si-a dat seama ca trebuie sa iti ofere un mic sampling gratuit, si sa-ti spuna ca ii place. Acuma, de placut ii placea, ca doar e ceva placut, dar nu ar ar fi facut daca nu era necesar pentru fidelizarea clientelei. Daca ai orice intrebare, intreaba, daca pot iti voi raspunde.

| anonimus11269 explică (pentru minrest):

A-si vrea sa vorbim un pic mai detaliat doar noi doi, daca poti sa-mi trimit un mesaj in privat cu ceva date de contact, te rog. Mersi

26 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Doamne iarta-ma! Apoi tu cu aiuriti dinastia te incurci? Lasa-i mosului in pace! de 50 de ani nu s-au desteptat, tot idei tampite au si tot scot di nreligie pana nu mai ramane nimic de scos. Ia-ti una normala, si astfel uiti de nebuna asta.

| anonimus11269 explică (pentru Mayar):

Mda...

| Mayar a răspuns (pentru anonimus11269):

Deci termina cu starea asta de om necajit, pentru ca nu ai pentru cine! Sunt atatea fete potrivite pentru tine, si tu stai inchis si necajit. Macar pe una fa-o fericita!
Hai, ca viata mai ai destula, si fete la fel!winking

Dar nu stiu ce mi-o putut face fata asta sa o iubesc atat de mult sad Ce sa fac? Peste o luna fac 18 ani, am inceput cu scoala de soferi, dar tot la ea ma gandesc... Ce sa mai fac? daca poti si vrei sa imi lasi ceva date de contact sa vorbim mai multe, te rog

| Mayar a răspuns (pentru anonimus11269):

Prefer sa nu intram in prea multe detalii. Eu nu sunt vrajitoare, toata forta si vointa sta in tine.
Oricine care e obisnuit cu ceva si apoi pierde acel ceva, simte un gol. Dar hei, asa va fi si cu liceul big grin Atunci ce te faci, plangi dupa el? Toate trec, multe dispar din viata noastra. Normal ca simtim un gol, dar faptul ca timpul trece prea repede ne obliga sa ne concentram asupra problemelor care sunt cele mai importante. Asa ca, fa bine si iti cautaalta fata. Esti in floarea varstei, poti cuceri orice fata. conteaza atitudinea.
Normal ca nu o sa o uiti, atata iti trebuie! Trebuie sa inveti din experienta pe care ai avut-o! Sa inveti din greseli! Trebuie sa tii minte tot ce ai trait si sa aplici in viitor, ca sa iti fie tie mai bine si mai usor.

Bine. Mersi tare mult de sfat

| Duucu a răspuns:

Ce amuzant, religia e doar o fatada care astupa pacatele, care astupa ignoranta si dispretul, te face sa pari un om curat, pana te uiti la continut. Sunt sigur, foate convins, ca Iisus n-ar putea fi de acord cu asa ceva. Iisus e dragoste, indiferent de care, atata timp cat e adevarata. El nu isi doreste sa aratam ignoranta pentru aproape doar ca sa alegem ceva creat de om. Biserica, religia, a creat-o omul, e slabiciunea noastra, iar ea poti spune ca a savarsit un pacat, deoarece a lasat aproapele (in care se regaseste Iisus) pentru o doctrina falsa, ingropata in mintea ei si astupata de niste fanatici cu prostie.
Acum singura ta solutie este sa astepti, timpul trece iar tu vei incepe sa uiti de ea si tot ce a fost. Daca vrei poti incerca sa te atasezi de alta fata, insa comunicarea cu sexul opus e foarte buna in momentele de genul. Repsecta-i decizia, indiferent cat de prosteasca e ea, asta e, unii oameni au intelectul mai scazut. De prosti vei da mult la viata ta, asta e doar inceputul.

| Danysan a răspuns:

Colegu a spus tot ce era de spus mai jos. Privire sus si bucura-te de viata chiar daca acum iti e greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te apuci de dota, o sa iti manance zilele, si ai sa uit de ea laughing vorbesc serios

| anonimus11269 explică (pentru anonim_4396):

Nu prea ma joc jocuri pe pc, nu imi plac big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimus11269):

Atunci, iti poti face un grup de prieteni cu care sa iti petreci timpul sau de ce nu o noua prietena happy

| anonimus11269 explică (pentru anonim_4396):

Bine, mersi!

| e1xtz a răspuns:

Pai de laba e satul..ca na, cu ''iehovista'' nu cred ca avea parte de prea multa actiune.

| anonimus11269 explică (pentru e1xtz):

Cam ai dreptate. Am avut o tentativa. Eu am fost primul ei iubit si era curioasa dar no...se supara Doamne Doamne daca face ceva...

| VIP3r a răspuns:

Ok, e cam nasoala situatia ta sincer. Trebuie sa tii cont cel mai mult de faptul ca apartineti unor religii/stiluri de viata total diferite. Nu momentul cand incepeti viata sexuala conteaza cel mai mult, eu cu prietena mea am aseptat cat am considerat amandoi ca este necesar dupa care... am trecut mai departe happy
Cel mai mult conteaza cum te intelegi tu cu parintii ei si ce parere au ai tai despre asta. De asemenea, daca vrei o relatie urmata de o casatorie trebuie ca unul din voi "sa treaca baricada", ce parere are ea despre a-si sschimba religia? Nu spun asta deoarece suntem amandoi de aceeasi religie, spun asta deoarece ea ar face asta pentru ca voi doi sa fiti impreuna? Sincer da, cred ca cel mai bine pentru voi ar fi sa se converteasca ea dar astta e doar o opinie personala si de lunga durata. Din cate stiu, ei au un fel foarte diferit de al nostru de a fi, nu ar trebui ca dupa aia sa acceptati "interferente" din partea nimanui, nici alor tai nici alor ei. Oricum, astea sunt niste chestii la care trebuie sa te gandesti daca vrei o relatie stabila si serioasa.
Cel mai important, pentru ca relatia sa mearga, ai nevoie de o rabdare de fier, tine cont ca esti primul ei prieten, a fost crescuta intr-un mediu in care tot ce faci trebuie sa ai grija, toate lucrurile cu ea se vor face in timp si cu rabdare, rabdare si iar rabdare. Cel mai greu o sa iti fie sa ii schimbi mentalitatea, dupa asta va merge altfel.
Ca de final, parerea mea ar fi sa discutati, sa luati impreuna o decizie. Personal consider ca lucrurile enumerate mai sus sunt mai importante decat faptul ca ea este martora, nu pot decat sa iti urez mult spor si sper ca impreuna ve-ti lua deciziile corecte!

| Albastru45 a răspuns:

Eu zic sa te bucuri. Oricum o sa mearga direct in Iad. AI incercat sa o indrumi spre Hristos dar ea l-a ales pe Necuratul.

| anonimus11269 explică:

Ce sa fac? sad

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru anonimus11269):

Uito si vezi-ti de viata ta

| anonimus11269 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Dar cum sa o uit? Ce sa fac? Ca ea ma tot cauta sa vada ce fac... straight face

| anonimus11269 explică:

Nu vreau sa ma cuplez cu alta, nu mai vreau sa sufar!

| anonimus11269 explică:

Mai astept si alte raspunsuri!

| deadrose2543 a răspuns:

Practica cat mai multe activitati sau hobby-uri gen: iesi pe afara cu prietenii,apoi mai citesti o carte, mai discuti cu cineva la telefon sau pe net de exemplu, mai te uiti la un film si crede-ma ca dupa o perioada de timp, eu zic ca n -o sa dureze mult, o sa incepi sa te detasezi de gandurile astea si n-o sa te mai doara.