Daca a mai vrut sa te sarute de o gramada de ori e clar ca i-a placut. Sunt fata si am intalnit si baietii care nu sarutau bine, sau pur si simplu nu-mi placea mie stilul lor de a saruta. Si incercam din rasputeri sa-i evit. Adica ieseam cu x afara. Si ma sarutam cu el si daca nu-mi placea, cat timp stateam cu el afara il evitam, gaseam orice altceva de facut in afara de a ma saruta cu el. Sau imi placea d un baiat si cum saruta el ca nu ma mai saturam... Deci e clar ca i-a placut. Nu ar mai fi venit daca nu i-ar fi placut. U te-ai mai duce sa te saruti cu o fata al carei sarut nu-ti place? Nici eu :* Te puuuuup.Succes in relatie:*
M.
Zi si tu asa, dupa un sarut, ceva de gen:"eehh, ti'a placut? Cum te'ai simtit?"; si pe urma zi "deci iti place stilu meu, asa'i?"...si cred ca iti va zice daca da sau nu...bafta
Si in schimb, daca nu ii place, te gideaza ea dupa cum ii place. Numa sa te lasi, sa nu o tii numa pe a ta si gt, nici o imbunatatire. Experimentati si voi si atunci sa vezi ce misto o sa fie...iti zic din proprie experienta
Din moment ce vroia sa te sarute banuiesc ca i-a placut.
De exemplu eu daca nu imi place cum saruta un baiat a doua oara nu il mai sarut si punct, indiferent daca se supara sau nu.
ai raspunsul chiar in intrebarea ta: Dupa ce ne-am sarutat prima data dupa aia ne-am sarutat de o gramada de ori si ea venea la mine sa ma sarute
hey daca ea venea singura, adica daca ea avea initiativa fi sigur ca totul e okay
bafta voua =)
Pai normal si logic ca ii place daca tot ea vine la tine sa te sarute! Continua tot asa baga-i in (limbuta in gurita.) Succes!
Daca i-a placut ar fi continuat sa va sarutati nu?
daca nu... s-ar fi tras
asa fac eu daca nu mi place opresc totul
Pai nu cred ca este cazul sa o mai intrebi, ia-te dupa ceea ce ai simtit si tu. Daca nu i-ar fi placut crede-ma ca nu ar mai fi stat a 2-a oara.
"Dupa ce ne-am sarutat prima data dupa aia ne-am sarutat de o gramada de ori si ea venea la mine sa ma sarute. :X"
Eu cred ca i-a placut, daca nu-i placea nu mai facea asta!
Fundita?
linarkfts întreabă: