| anonimyus a întrebat:

azi ma intalnesc cu iubita mea si vreau sa ii fac o supriza, si nu stiu ce sa ii facsad. Data trecuta adica acu 3 zile i-am luat un trandafir si am dat o dedicatie pe cea mai selecta terasa din oras.Ma puteti ajuta cu o idee? o zi buna

Răspuns Câştigător
| LCD a răspuns:

Nu mai fa nimic astazi!
au trecut 3 zile doar. Las-o mai moale.peste o luna m-ai fa-i o surpriza, cum zice I'mPerfect(a)!, o inveti prost. saaau, pentru ca tu o tot surprinzi cu din astea, se va simti obligata sa o faca si ea, si poate ca nu ii place

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

O inveti prosthee hee

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu zic ca te straduiesti prea mult! Nu o sa poti rezista facand mereu si mereu surprize si lucruri memorabile. O relatie poate exista si in mediul natural, fara prea multe eforturi de a impresiona. Daca numai asa o ti pe prietena ta langa tine... e o problema!

| yoyo_7345 a răspuns:

O cina romantica:-d

| Mara_1046 a răspuns:

Faceti o plimbare pe malul unui lac/rau. Seara mai ales! Este pur si simplu feeric!

| Missin`you` a răspuns:

O mik amintire cevawinking o plimbare in aer liber:X pe mine ma incanta plimbarile astea:X mi se par atat de romanticewinking:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sai daruesti un suvenir cu doi ingerasi in semn de iubire si respect... dar eu cred ea ar avea nevoie de iubire ta.