| EvaTramell a întrebat:

Azi mi-a venit ciclu cu 4 zile mai repede. Nu prea mai știu când îmi vine deoarece mi s-a dereglat complet. Acum 2 săptămânii am avut contact sexuale protejat. Deci totul e ok? Adică nu sunt însărcinată sau mai știu eu. Deoarece am citit pe net ca poți avea un fel de menstruație.. nu am simțit deloc ca trebuie sa mi vina. Doar mă durea mijlocul. Dar am crezut ca de la frig sau ceva...

13 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat, sansele de a fi gravida sunt minime.

| EvaTramell explică (pentru Emilian65):

Da a fost protejat.

| Kira5854 a răspuns:

Se numeste sangerare la implantare, diferentele dintre ele sunt de culoare, menstruatia e mult mai deschisa, iar sangerarea are o culoare de rosu inchis spre maroniu, menstruatia vine in cantitati normale, iar sangerarea in cantitati mici, oprindu-se la prima a doua zi, in concluzie, daca ti se opreste menstruatie in mai putin de doua zile, e posibil sa fi insarcinata, daca vine normal( si scuzati-ma nu vreau sa fiu scarboasa) si e insotita si de chiaguri de sange, e ok, nu esti insarcinata. In caz de pare a fi sangerare de implantare, trebuie sa astepti cateva zile si sa faci un test de sarcina, iar cum testul se face la 2 saptamani de la intarzierea menstruatiei, trebuie sa astepti 16-17 zile.

| EvaTramell explică (pentru Kira5854):

Mă doare și mijlocul. Îmi vine foarte tare. Normal peste 4 zile trebuia sa mi vina. Dar a venit mai repede. Am fost operată si durează mult pana mi se reglează.

| Kira5854 a răspuns (pentru EvaTramell):

Ok, atunci e in regula, mai ales durerile, pe mine durerile ma apuca dimineata, am dureri atat de mari incat ma trezesc din somn si nu ma mai pot culca, deci, nu de data astahappy

Nu am simțit când mi-a venit. Doar mijlocul mă doare. Am fost operată de chist și de atunci nu prea mă mai doare. Burta sau ovarele doar mijlocul. Îngrozitor.am luat o pastila dar degeaba. parcă. Mi s-a dereglat foarte tare. Am luat înainte de operație și anticoncepționale și acum nu mai iau de câteva luni și mi s-a dereglat. Și durează un timp pana își va reveni

Eu am menstruatie neregulata, uneori se cam joaca cu mintea mea, dar m-am obisnuit

Eu cred ca aș luao razna. Mie mi plăcea ca știam când îmi venea și nu avem treaba. În perioada aia nu aveam contact sexual și era ok dar așa îi rău că nu știu când îmi vine. Sincer sâmbătă am băut vin roșu și am înțeles că e bun ...cică vine menstruatia mai repede Apai nu stiulaughing)

Am si eu perioade cand imi vine 2-3 luni cum trebuie(la interval destul de apropiat, cat sa nu ma sperii), am insa perioada cand am ciclul menstrual o luna de 20 de zile, alta de 35, iar urmatoarea de 26

M-Am gândit sa iau iau iarăși ac dar.medicul nu mă mai lasa. Oricum îmi da și fără rețetă și am mai luat dinalea. Dar nu știu ce sa fac. Încă sunt nehotărâtă

| sofisis a răspuns (pentru Kira5854):

Din contra, culoarea la sangerarea de nidatie este mult mai deschisa ca cea de menstra.

| Kira5854 a răspuns (pentru sofisis):

Eu stiam ca e mai inchisa la culoare, am gasit pe net ambele variante, asa ca am intrebat cateva persoane care eram sigura ca stiu raspunsul, insa nu te contrazic, oricine greseste.

| Kira5854 a răspuns (pentru sofisis):

Http://www.copilul.ro/......a8154.html
"Care sunt semnele sau simptomele nidatiei?

Majoritatea femeilor experimenteaza la momentul nidatiei mici sangerari vaginale sau pete. Desi este confundata cu aparitia menstruatiei, aceasta sangerare este diferita. Aceasta apare in cantitati foarte mici si are o culoare rozalie sau maroniu-inchisa."