| andrada a întrebat:

Buna!
Azi niste fete de cls a7a ne tot urmareau prin scl pe mine si pe prietenele mele si pe mine si pe inca doua colege neau stropit cu ceva (parfum cred ca mirosea fain). Eu mai demult m-am certat cu niste colegi de le fetelor alora dar asta a fost acum vreo 3 luni... de atunci nici nu am mai vb cu aia. Faza e ca ma cam sperie in primul rand pentru ca nu stiu cu ce ne tot stropeste si pentru ca se tot ascund ba dupa usi si le-am auzit spunand cand noi am plecat ceva de genu "hai mai repede ca pleaca" deci e clar ca ne urmaresc si cum ele sunt cu 2 ani mai mari si sunt in clasa cu toti golanii scl nu prea ma simt bine sa ma urmareasca. Cv sfaturi si scuze de categorie dar am nevoie de sfaturi urgent
Funda+vot

Răspuns Câştigător
| Păhărela a răspuns:

Mno... stii, e placerea fetelor mai mai de a le enerva pe cela mai mici, de arata ca ele sunt mai "tari" si oarecum "superioare" voua doar pentru ca sunt mai mari... Aratati-le ca nu va e frica de ele si se vor plictisi incercand sa va sperie vazand ca voi doi bani nu dati pe ele (: Si eu am trecut printr-o chestie asemanatoare. A vrut sa ma bata una si am lasat-o sa-si vada de treaba ei si s-a calmat daca a vazut ca nu ii dau importanta.
Ai grija de tine!:*

6 răspunsuri:
| Carah a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui dirigintei de ce se intampla si sa ia masuri dar sa nu se fac mare tam-tam daca diriga ta nu pare a fi interesata incearca sa ramai calma si sa te duci la ele si sa le intrebi daca au ceva personal cu tine sau sa trimiti o alta persoana sa le intrebe chestia asta...

| LifeInColors a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa le intrebi in fata ce vor, sau daca nu, doar daca ti-e chiar frica de ele si estiingrijorata, vorbeste cu dirigintele/diriginta. O sa te ajute:* Muult succes! funda?

| Pitic a răspuns:

Nu le lua in seama, ignorale daca vezi ca te urmares nu ai ce sa le faci, si e posibil sa ti se para ca te urmaresc si cand sunt in spatele tau fate ca te duci in directia cu ele, tragele o privire si mergi mai departe.
Nu trebuie sa iti fie frica ce crezi ca pot sa iti faca alea, sa te bata? pai ce sunt crescute in padure? se cred la ele acasa sa faca ceva, daca se atinge vre-una de tine trage-i o palma sau daca vine vre-una la tine si zice ceva raspundei nu te lasa mai prejos, trebuie sa fii indiferenta dar totusi sa te si aperi, daca se uita mai ciudat la tine nu trebuie sa le bagi in seama sunt invidioase si asteapta sa faci ceva gresit sa sara pe tine, dar daca vezi c ase baga in seama cu tine si au intentii rele nu t elasa calcata in picioare raspundele, da-le peste nas sa se invete mine.
Si spune-i dirigintei ce se intampla.
Si eu am aceeas problema ca tine dar eu sunt clasa a 9a la liceu, e ceva mai greu sunt mai multi copii sunt mai mari.
E o tipa care ma tot sacaie face comentarii la adresa mea si cand trec pe lanaga ea zice ceva de genul '' Mi s-a stricat ziua, ete-o si pe asta '' dar nu o bag in sema nu vreau sa ma cert cu ea imi e frica ca imi da raie si nu ii zic nimic pentru ca nu indrazneste sa imi zica in fata.
In fine am sa postez si eu o intrebare cu problema mea poti sa te uiti si la raspunsurile pe care le voi primi eu happy.
Funda?

| William a răspuns:

Iti dau eu un sfat: amesteca 10ml de acid sulfuric cu 4gr de cianura si o sa rezulte un gaz care miroase putin dulce (dar e otravitor, americanii il folosau pentru a gaza detinutii condamnati la moarte) si pui amestecul acela intr-un borcanel sau ceva si in inchizi etans si il lasi undeva unde alea sa il vada si sa il deschida si cand il deschid o sa miroase si o sa moara, da ai grija sa nu inspiri vaporii aia ca o sa mori tu.

| fazu a răspuns:

Ascundete

| Păhărela a răspuns:

Multumesc pentru fundita!:*