Singurul lucru pe care poti sa il faci e sa te intalnesti cu el si sa vorbiti deschis.Am avut si eu o problema asemanatoare.Il placeam mult si credeam ca o sa se desparta de prietena lui.Dar o iubeste si nu a facut asta,cu toate ca ne intelegeam super bine si zicea ca daca nu era cu ea era totul bine intre noi.L-am ast un timp, acum numai vorbesc cu el
Ai grija sa nu se foloseasca de tine, si fii tare nu ii arata ca il iubesti daca el nu o face Sper ca te-am ajutat! Fii tare si scrie-ne aici dupa ce vorbiti deschis daca ai rezolvat ceva.
Doamne fata tu esti obsesionata cu acel baiat sa stii ca in viata asta nu totul e roz multumeste-te cu ce iti da Dumnezeu nu mai sta dupa acel individ si daca te iubea nu mai statea cu prietena lui deci e neserios.
Ce ne facem cu exprimarea Sandra, ca e tare greoaie? NU stii sa expui corect problema care te doare.Daca are prietena.e greu de spus daca te iubeste sau nu si e foarte greu de spus daca o va parasi pe ea, pentru tine. Daca ieseai si tu. poate aflai mai multe.Si cu tatuajul,ce ai realizat? Crezi ca e o dovada de iubire din partea ta, dar baiatul ce spune, sau habar nu are?
Ai facut o adevarata obsesie pentru acel baiat! Are prietena.Si? Ori astepti sa se desparta( ai asteptat 2 ani deja, incap utin timp ce mai conteaza) ori cauti alb baiat.
Atunci cand o sa te abordeze, ii vorbesti mai indiferenta si daca iti zice sa iesi, accepti. Daca nu o face el atunci ii spui tu ca vrei sa il vezi. cand va intalniti incearca sa fii tare si sa-l intrebi daca mai are rost sa te gandesti la el.Vezi si tu ce zice. Ptr inceput ar fi bine sa vb asa buna cf, cmf...si sa-i spui tu ca ai vrea sa iesi afara dar n-ai cu cine. Poate se ofera el
Sa nu te emotionezi prea tare, sa incerci sa fii putin mai indiferenta decat esti de obicei.
Dar daca ai asteptat 2 ani si 8 luni nu stiu ce ar putea sa se schimbe acum.Chiar as vrea sa fii tu cea care ramane cu el, daca te-ar merita.
AndrewTate7789 întreabă: