Pai in primul rand nu te mai gandi la sarut
el vine de la sine
nici cand nu te astepti
tu trebuie sa te comporti normal si sa fii tu
cand o sa te saruti cu partenerul ai sa zici ca esti in alta lume
te ia valul
hai ca o sa fie bine
succes si sa ne povestesti ce ai facut!
Pupic programat? E normal sa ai emotii dar isi pierde tot farmecul pentru ca deja te gandesti prea mult la el.
Buna andreea. M-ai facut sa zambesc cu intrebarea ta atat de inocenta . Iubito, nu ai de ce sa fi emotionata.Vei avea parte de alte surprize pe tema dragoste, iubire. Este un sentiment care te urca la cer si nu fi slabuta, fi tare, lasa emotiile, pentru a fi in capacitate totala de a trai clipa.
Este ceva normal, de care am avut cu toti parte, de clipa asta, cu diferenta noi nu am stiut. Tu esti in avantaj. Ai avut timp sa te gandesti, sa-ti imaginezi si cred ca sa te si pregatesti, ce, cum si ce vei face.
Hai fi fetita mare si lasa emotiile pentru a trai clipa si vei avea reusita deplina.
Succes. Pup.
nana
Dar mai bine sa nu le uiti. De fapt iti vei aminti cu drag de astea toata viata.
Au dreptate cei care zic ca lucrurile astea nu merg programate, isi cam pierd din farmec, dar depinde de caz.
Domnul fie cu tine.
Ah pai daca zici ca r un simplu "pupic pe gura" n-ai de ce sa-tsi faci griji , dar daca este vorba despre sarut incearca sa te gandesti cum o sa fie in altfel de moment, ca sunt momente mai grele in care ar trebui sa ai emotsii. E normal sa ai emotsii, uite si eu am avut, dupa o perioada am uitat si exact in acel moment mi-au revenit emotsiile, exact inainte.Si dupa aceea in timpul sarutului am uitat de tot si de abia dupa am realizat ce s-a intamplat . Calmeaza-te ca nu se intampla nimic foarte important.Adica ba da, pentru tine spiritual se intamplat, dar nu legat de viata de zi cu zi.
Chestiile astea sunt minunate.De ce vrei să le uiţi? Este ceva normal!
Şi eu am avut aceaşi reacţie! E un sentiment de nedescris şi de asemenea, în momentul respectiv... fluturaşii circulă non-stop prin stomac !
Răspunde-i la pupic şi lasăte purtată de val. Nu se va întâmpla nimic rău.
Succes!
Totul trece de la sine, nu trebuie sa te sperii, este ceva frumos si de neuitat.Bafta!
P. S. sa ne spui si noua cum a fost
Nu ai cum sa faci sa treaca
se numeste emotie, cateodata e placut sa simti asa ceva.
succes
CurcubeuAlbNegru întreabă: