| andrada a întrebat:

Buna
Baiatu ala de care imi place are cls pe hol cu a mea si in fiecare zi il vad. el merge cu autobuzul cu mine ca incepem scl la aceeasi ora. cand am coborat din autobuz eram in spatele lui si vb la tel si el se tot intorcea in spae si se uita la mine dar nu stiu daca in timp ce se uita se gandea la ceva gen "ca draguta e fata aia" sau se gandea la ceva gen "iar fata aia care e innebunita dupa mine". voi ce credeti? app el stie ca-l plac

Răspuns Câştigător
| fetitzaTa a răspuns:

Uh, pai eu nu ma prea pricep cu baietii dar cred ca te place, asta este unu dintre semnele generale cad un baiat place o fatawinking eu zic sa te duci sa intri in vb cu el...si...cine stietongue

fundita?big grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil se gandea la ceva de genul "ce draguta eoare ea crede la fel despre mine" cam asa ceva nu-i putem citi gandurile

| mgtow a răspuns:

El vrea sa vada daca tu te uiti dupa el daca zambesti cumva sau ii dai semne ca il placi asta cauta el.

| EnterSandman a răspuns:

Probabil ca ar trebui sa il intrebi daca te place si el laughing, daca zice da, atunci avem de aface cu un final fericit, daca zice nu loaral draci ca nu imi plac dramele laughing