| Daydream a întrebat:

Baiatul de care imi place ma uraste si ma simt asa prost. Acum cateva saptamani a zis ca ma iubeste si acum a spus ca doar si-a bautut joc de mine si ca nu ar vrea sa fie niciodata cu mine. A mai zis ca s-a despartit din cauza mea de iubita lui (dar s-au impacat acum) si chiar as vrea sa vorbesc cu el,dar e departe de mine si m-a blocat pe facebook. Ma simt demoralizata si rau, am plans 2 seri la rand. Ce sa fac sa-mi treaca aceasta stare?

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa-l uiti.Este un marlan.Nu merita nici sa te gandesti la el, dara-mi-te sa si plangi din cauza lui.Lumea e plina de baieti incomparabil mai buni.Trebuie sa ai doar rabdare si sigur vor apare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am inteles o iota. Ne spui ce zice el, ce simti tu dar nu ne spui ce s-a intamplat. Daca asa decurg toate conversatiile cu tine e de inteles de ce si-a luat si baiatul respectiv, talpasita.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eee, exagerezi putin, nu fi rautacios. Fatuca s-asa zice c-a picurat doua seri la rand.
Dar da, @daydream, curcubeu patat aici are dreptate la primul punct, trebuia sa specifici macar asa in mare ce s-a-ntamplat de fapt intre voi de drama asta acum, aici thinking

| AmaToaRea a răspuns:

Cati ani ani? ai destul timp sa iubesti si sa fii dezamagita in viata happytreci mai departe lasa-l cu iubita lui si traieste-ti viata happy

| Black38 a răspuns:

Nu iti mai pasa de acest baiat care dupa spusele tale ar fi un vagabond.El nu simte nimic pentru tine si de aceea te i-a la misto si nu ii pasa daca te superi.Dar tu pentru ca tii la el te superi si plangi pentru cineva de care nu ar trebui sa iti pese.Incearca sa ii platesti cu aceeasi moneda ignora-l si consideral ca o persoana invizibila pentru tine

| PrettyLiar94 a răspuns:

Sa il uiti! E clar ca nu te iubeste, stiu ca suna dur, dar asta e realitatea. O persoana care te iubeste nu renunta asa usor la tine, tine minte asta si consoleaza te gandind asa! Nu ai de ce sa l regreti.

| Dementu007 a răspuns:

Uita-l,fii tare.

| daniyy2220 a răspuns:

Inteleg prin ce treci am patit si eu la fel cu o fata!
Eu te sfatuiesc sa il cauti daca te intalnesti cu eu roaga-l sa te ierte si daca nu vrea nu stiu impresioneqza-l cu ceva nu stiu! Daca nici asta nu merge ascultai pe cei de mai jos si despartete de el sad
Daca vrei pe cineva care sa te aline sunt disponibil sigur daca nu o sa te accepte asa cum esti si va veti desparti! sad
Iti urez succes!