| MaDroghezCuFericire a întrebat:

Buna:*:*baiatul pe care il plac are net si am si id lui si este un joc care ne jucam amandoi si el imi spune ce sa fac la jocul acela >>::este si cu mine in clasa >>::. dar nu stam in acelasi oras stam in orase diferite si ne vedem doar la scoalatonguetongueel este pasionat de football(ca toti baieti)si nu stiu de ce la ore se uita dupa mine mereu dau de el in pauze :X:X:X:X:X:Xeste foarte frumos
ma place? funda tongue:d

2 răspunsuri:
| xSweetAnGeLx a răspuns:

Nu stiu ce sa spun, nu prea ai dat multe indici despre ceea ce face, mai mult ai povestit de el. dar un lucru e sigur: tu chiar il placi! te-as sfatui sa vorbesti cu el, sa il intrebi. dar nu direct, se va speria/panica (ca si majoritateahee hee ) incearca si tu mai subtil sa stai pe langa el si sa incerci tu sa iti dai seama!
nu o sa fiu greu, dar stiu ca o sa reusesti. daca chiar asa de tare iti place cred ca nu ar trebui sa il lasi, din contra incearca sa te apropi de el si poate pana la urma... big grin
bft! :*

| ZzzAlexandraZzz a răspuns:

Eu cred ca te place,ca asa a patit si prietena mea, acel baiat se uita in ore la ea si se tinea mereu dupa ea dar dupa cateva saptamani i-a spus te iubesc, si cred ca asa vei pati si tu.