anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băiatul pe care îl plac enorm a terminat acum școla. Si eu mai am inca doi ani. Deci când eram pe hol se uita la mine, mă trăgea de par, nu mă lăsa să trec iar eu îl ignoram complet dar nu se lasa.Îl ignoram fiindcă mă temeam ca s-ar putea să nu mă placa așa era în mintea mea îmi era foarte teama de refuza.Si intr-o seară mi-am făcut cel mai mare curaj și i-am dat mesaj i-am dat o inimioara pe Instagram și acesta a pus "?" Și i-am zis că din greșeală. Apoi face el : "nu-i nimic" apoi eu l-am întrebat ce mai faci și face el "binee dar cine ești? Apoi i-am zis las-o așa și mi-a dat cu seen.M-am simțit îngrozitor..Eu mă gândeam zi și noapte la el iar el mă întreba cine sunt offf...Credeți că nu mă place deloc și la cate fete se da nu le tine nici minte.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cum face cu tine face si cu altele, dar la tine mai naspa e ca nici nu s-a deranjat sa-ti retina fata. Nu inteleg de ce iti mai bati capu. Si abordarea aia e total stupida btw, data viitoare cand vrei sa mai bagi un baiat in seama macar nu mai fi penibila

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Esti una dintre milioanele de fatuci care meriti sa fie parasita dupa prima noapte de amor; cam asta consider ca vrea el sa iti transmita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.Este posibil ca în poza de pe Instagram să arăți diferit față de cum arăți în realitate şi astfel nu te-a recunoscut
2. Poate s-a simțit prost pentru că tu îl tot respingeai şi a preferat să se facă că nu te cunoaşte
3. Poate te condideră doar una din sutele de fete care se dau la el şi de care nici nu îşi aduce aminte cum ai spus şi tu

| alii98 a răspuns:

Poate nu ai poza care sa semene cu tine pe Instagram sau ceva asemanator de nu te recunoaste?

| Basilievski a răspuns:

Nu ma asteptam ca UN BAIAT sa dea seen unei fete. Intreaba-l care e secretul lui si spune-ne si noua.

| Alert a răspuns:

Feels bad