| Daiana90 a întrebat:

baiatul pe care il plac o place pe prietena mea cea mai buna.cineva mi-a spus ca o place pe ea ca eu cica par "inaccesibila" si el vrea pe cineva care nu ii este indiferent, care ii arata ca il place, care este "accesibila" (in cazul asta prietena mea). da eu nu inteleg cu ce e accesibila ca singurele lucruri care le face sunt sa isi plimbe NON STOP degetul prin par, sa aiba o voce matazita ca de pisica si sa o faca pe neajutorata pe langa el.cum sa fac sa par si eu accesibila? cum sa fac sa se simta bine si in compania mea, fara sa intrebe mereu daca ea nu vine sau chsti de genu.adica inainte sa vina ea ne plictisim, cautam subiecte de discutii jumate de ora, stam si tacem, adica nici eu nu ma simt bine...cand vine ea el parca e in largul lui, vorbim non stop si radem.cum sa fac sa se simta bine si cu minestraight face?

6 răspunsuri:
| DiAnne_8069 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el despre lucrurile care ii plac, sa vada ca se poate simti bine cu tine.Si ar trebui sa vorbesti si cu prietena ta, sa te lase pe tine sa te apropii de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu gasiti subiecte de discutie cand sunteti impreuna, ce mai vrei? Nu gasiti pentru ca nici el nu-si doreste sa fie cu tine, caci daca ar vrea ar gasi chiar el un sibiect. o vrea pe ea, asa ca slabe sanse sa schimbi ceva!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu incerca nici o clipa sa-i atragi atentia. Simte-te in largul tau, poarta-te ca si cum nu ar fi un baiat de fata, discutati despre subiectele la care e pricepi cel mai bine (carti, concerte, piese de teatru, pasiunile tale). Atata timp cat vei fi detasata, cat nu vei incerca deloc sa-l seduci, vei avea sanse. Daca esti disperata sa-i atragi atentia, sa-i placi, daca esti mereu crispata, omul se va feri de tine.

| Beiibby a răspuns:

Buna
Pai in primul rand, sincer cred ca persoana care ti-a spus ca o place p ea pentru ca u esti inaccesibila, a vrut doar sa te necajeasca.
Adica din cate ai spus, cand e cu tine e liniste totala iar cand apare ea totul se schimba si radeti, glumiti... e clar ca el o place pe ea, dar asta nu inseamna ca o place pentru ca ea este mai "accesibila" decat tine ci pur si simplu pe ea o place.
Stiu ca il placi dar tinand cont ca el nu te place pe tine, ci pe prietena ta, eu as zice sa o lasi balta.
Adica din moment ce nu simte nimic pentru tine nu are rost sa te amagesti, si poate ca daca ai incerca ceva sa te "remarce" te-ai putea certa cu prietena ta.
Fii linistita :p baieti sunt peste tot, lasa-l pe el si cauta-ti unul care sa te placa asa "inaccesibila" cum esti (pers care ti-a zis lucurul asta cred ca e un/o idiot/a ) happy
Sper ca te-am ajutat :p
Succes si take care! :*:*:**:

| mystik a răspuns:

De ce o numestiprietena dar spui asa lucruri despre ea?
in primul rind tb sa fii naturala sa nu incerci sa o emiti pe asa-zisa ta prietena, fii mai indrazneata mai vorbareata dar nu in exces, fii mai mereu prin preajma lui ca se se prinda ca nu estiindiferenta fata de el,,!
Zambeste mult
Privirea si zambetul sunt arme sigure care te vor ajuta sa-ti asiguri „prada".
Fii atenta la limbajul trupului lui
Pe masura ce vorbesti, fii atenta la reactiile lui. Daca pare atent si impresionat de ceea ce spui, continua. Daca se folieste sau se uita tot timpul la lumea care trece, cel mai bine ar fi sa schimbati subiectul.
Fii tu insati
E adevarat ca nu strica sa te straduiesti un pic sa impresionezi, dar ai grija sa nu ascunzi cum esti tu de fapt. Asadar, daca nu-ti plac fustele scurte, nu te apuca sa porti doar pentru ca crezi ca asta i-ar face lui placere. Arata-te interesata de sporturile care ii plac lui, dar nu incepe sa le si practici daca nu sunt in realitate pe gustul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui ca tu sa te uiti in jur si sa o convingi pe prietena ta ca sa se uite la alti baieti si sa te lasa pe tine sa te bagi pe acel baiat am patit si eu draga din astea si nu m-am lasat dar baiatul nu ma placea pe mine asa ca i-am spus prietenei mele sa o lase balta si sa stea deoparte ca eu sunt mai importanta ori cum asa ca am fost suparata pe pr mea fffffffff nult asa ca nu mai vb cu ambi tu draga ma bine ai vorbi cu baiatul si l-ai intreba daca te place sau nu okewinking mai bine nu o lasi pe prietena ta sa til ia de sub ochi si te rog sa il intrebi daca ar vrea sa fitri impreuna sau doar amici poate ca lui ii place de tine mai mult ca niste amici decat ca niste iubiti asa ca te rog incearca si spunem rezultatul pe id make_love_inna
va PwP pe toti:*:*:*:*:*:*:*:* bye:X:X:X:X:X:X