| ChestieSara a întrebat:

Buna baieti! Am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra, de preferat sa aveti peste 17/18 ani. Dau funda garantat! Uite cum sta treaba: o sa fac sex, pentru prima oara si nu am pic de experienta din punctul asta de vedere. Am si eu nevoie de cateva sfaturi, ca de exemplu, mi-ati putea spune cum v-ar placea voua sa reactioneze partenera, ar trebui sa se uite in ochii vostri? ce sa fac cu mainile? in ce pozitie sa stau astfel incat sa simta si el ceva, dar sa nu ma doara pe mine foarte tare si... cum ar trebui sa ma imbrac? e ok daca nu imi iau cine stie ce lenjerie intima sofisticata? ar trebui sa-i zic ceva in timpul actului sexual? il sarut? ce sa faaac? mai aveti ceva de adaugat in afara de raspunsurile la intrebarile puse? ajutati-ma, vreau sa iasa totul perfect, e prima oara!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| InvalidShark09 a răspuns:

Da trebuie sa-l saruti( in primul rand) dar intr-un fel trebuie sa-l imbratisezi.

Bafta!

| VadTot a răspuns:

Acum scuza ma ca o sa fiu dur cu tine dar decit sa te ingrijorezi cum va trebui sa te comporti in pat cu el mai bine incearca sa te ingrijoreze faptul de a nu cumva sa ramai gravida! Ca Vad ca nu ai spus nimic despre acest lucru sau nu te intereseaza? Pe urma ai sa vi tot aici si ai sa ne spui ca nu ti a mai venit ciclulaughing)))dupa prima noapte de sex.,! Ca sigur vei ramane gravida dat fiind faptul ca esti pe dinafara cu tot ce tine despre acest lucru! Protectie!

| ramonika125 a răspuns:

Sper ca ai ales persoana potrivita, pentru ca daca este asa totul o sa decurga de la sine, barbatilor le place ca de o bicei fata a stea deasupra. dar daca esti virgina sa nu cumva sa incerci ca doare maxim. lasa-l pe el sa te ia usor si tu lasate in voia sortiibig grin o sa fie de vis o sa vezi.