O poveste frumoasa.
Sunt mulți băieții perverși,
Dar el te-a respectat
Sincer, el chiar te adora
Poți sa încerci sa fi cu el
Și vezi ce se poate intampla
Consider ca ai dreptate. Sunt de parere ca iubirea adevarata decurge dintr-o prietenie adevarata. Daca a demonstrat ca tine la tine si nu vrea doar sa te aiba, poti sa-i dai o sansa. Daca, cu timpul, nu va va fi bine, puteti sa va despartiti amiabil. Insa nu cred ca veti putea ramane prieteni. Depinde de voi, de caracterul vostru. Sunt unii ce raman prieteni cu fostele lor, altii nu vor sa le mai vada in veci ( cazul meu).
Practic noi am fost impreuna de mai multe ori, doat ca nu o luam la modul asta situatia, insa n
am renuntat niciodata la prietenia noastra, chiar si atunci cand i.am zis ca eu nu.l vad in felul in care el ma vede pe mine
Pai luati-o "la modul asta situatia". Fiti impreuna pe bune. Daca simti si vrei asta.
Am sa incerc poate
In viata, nu trebuie sa ai asteptari, pentru ca o sa fi dezamagit.(a). Nici tu, si nici partenerul tau nu ar trebui sa puna presiuni, niciunul asupra celuilalt. Lucrurile sunt asa cum sunt. Niciodata nu o sa stii dinainte ce se va intampla in viata ta. Analizeaza lucrurile din jurul tau fara sa devii influetata de acestea. Nu-ti creea idei dinainte, nu-ti creea scenarii in minte pentru ca s-ar putea sa nu fie asa cum te-ai asteptat tu, si o sa-ti para rau. Actioneaza, dar fara sa fii influentat(a) sentimental.
Din cele spuse, cred ca ai parte de iubirea adevarata, dar el poate ca e smecher te i-a cu incetul numai sa faca o partida de sex cu o vir....asa as proceda si eu