| Fuck Googăl. Ask me! a întrebat:

Baieti, ati sta cu o tipa care vrea sa fie "fata mare" pana la casatorie? laughing Asa de curiozitate. Si cat ati astepta de la o fata pana sa o faceti? laughing De curiozitate asa. Multumesssc! :*

Răspuns Câştigător
| George1510 a răspuns:

Pai eu vreau sa o las pe prietena mea sa treaca de majorat inainte sa ajungem in pat...mai are un an laughing Acum sincer daca chiar iubesti acea persoana sexul va conta mai putin, si vei putea rezista mai mult. Daca nu o iubesti, ei bine, nu vei rezista nici o secunda

7 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Salut. Atata timp cat esti un om intreg, nu poti sta sa te uiti pe pereti. Bine-nteles, poti sta cu ea, dar -----, un pas in stanga si unul in dreapta. Din punctul meu de vedere, nu va sta nimenea. Iar cel care va sta, acela suta la suta este bolnav. Sti cum este; Vazut, placut, luat. Pa

| Duhovnicul a răspuns:

Chestia cu virgina pana in noaptea nuntii e cea mai mare idiotenie pe care am auzit-o. In primul rand o relatie nu necesita o hartiuta sau un ritual religios pentru a fi oficiala, daca partenerii se iubesc si exista intelegere se poate si fara. In fond ce treaba are sexul cu starea civila? Femeile care se asteapta ca un barbat sa le ia de nevasta si apoi sa faca sex cu ele au oarecare interese. Sunt si acelea care vor neaparat sa faca sex cu barbatul potrivit (mr. right) si il astepta pe acela care sa le merite ( vorba lor ). Sa fim seriosi, cu siguranta ca nimeni nu poate sa iti garanteze ca primul barbat cu care ti-ai inceput viata sexuala e si cel potrivit pentru tine. Daca o femeie iubeste cu adevarat un barbat ar face sex cu el si fara a-i pune conditii, pentru ca o relatie serioasa implica si experientele de acest gen. Din acest motiv barbatii evite virginele disperate, care ulterior te trezesti ca vor si mai multe pretentii cum ar fi copii sau sa semnezi contract prenuptial si mai stiu eu ce...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu astept daca asta vrea logodnica mea.
Asta da dovada de respectul reciproc.

Bafta!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu, sub nicio formă.
La prima poveste de genul ăsta (fată mare până la căsătorie) am plecat şi dus sunt. Fiziologia mea nu este bătaia de joc a nimănui.
Nu-mi trebuie o hârtie ca să pot ajunge în pat.
Cât aştept? 10 luni - maxim un an. Peste, mi se pare inuman, stupid şi înjositor la adresa mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! cum a mai zis mai joc daca o iubesti rezisti, intr-o relatie nu conteaza doar sexul atata timp cat exista sentimente si intelegere cred ca orice baiat poate rezista(depinde de caracter), cu siguranta daca vrea (fata) sa stea virgin a pana la casatorie api ar trebui s a s e comporte si ea caatare ca de calca be bec, fata o beleste cu ot cu virginitatae ei, ATENTIE poate sa ramai fata mare pana te vei casatori cu sicriul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer zic ca daca iubesti persoana respectiva care e langa tine poti sai respecti deciziile si astepti pana la momentul oportun chiar daca o sa fie putin mai tarziu si sunt baiat
si unii baieti ma cred homo ca am spus asta dar NUS HOMO doar iubesc fetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.ma numesc silviu si am 19 ani eu vreau sa am o femeie sa ma iubeasca eu am o prietena care nu ai place sexul cum le place altor fete alte fete vrea sa faca sex din seara cand te-ai anprietenit cu ea.Eu iubesc femeia asa nu sa fie bagaboanta:Xlaughing