anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună baieti
Ce fel de fete va plac?
Va plac fetele cu fundul mare și sânii mari și voluptosi sau va plac fetele mai slabuțe cu fundul mediu sau mic și cu sânii mici sau medii?
Ce fel de fete preferați voi când vine vorba de o aventura de o noapte cu o fata? O fata de 1.65 și 50 kg?
Sau o fata de 1.65 și 60 kg sau mai înalta și tot 60kg? Cum preferați?
Cum ați vrea sa arate partenera voastră de o noapte?
Ex :par lung, sa aibă unghii.
Cum vi se pare o fata ca este mai feminina?
Aștept răspunsurile voastre.

Răspuns Câştigător
| MISLO a răspuns:

Imi plac fetele pe motor, si sa fie cu fund mediu si sani medii, inaltime cam 1.60-1.65,si cam 50 kg. eu având 173. Sa aiba par lung, talie subțire și sa para dură, gen badgirl. Blonda daca se poate

| Hammurabi a răspuns (pentru MISLO):

Dacă îți plac fetele pe motor, cum o să te descurci în pat și cu fata și cu motorul?
Pentru că, logic, dacă lasă motorul, n-o să-ți mai placă. laughing

| MISLO a răspuns (pentru Hammurabi):

Lol, pai imi plac si motoarele, dar e super glumalaughing motoru in garaj cat e fata in pat

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebe sa arate la fel ca asta https://www.instagram.com/mistressglamorous/ sado masochista, nu accept sa imi aplice tratament cu bici dar garderoba de latex e esentiala pentru sex si experiente sexuale

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Mie imi plac femeile cu sanii mari si fundul mare

| raMLesS a răspuns:

Mie imi plac fetele frumoase cu care poti sa faci Hap după dulap

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Principalul sa fie deștepte

| Jorgibusn029 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nimic din ce am întrebat eu nu ai răspuns.Recitește întrebarea și vino cu un răspuns la ce am întrebat.Toți ne dorim fete deștepte dar vrem sa arate bine și cunoștințe trebuie sa arate e după placul fiecărui barbat, asta întrebam

| anonim_4396 explică (pentru Jorgibusn029):

Mie imi plac fetele slabute si cu fundul mediu, cu sanii medii si de vreo 60-70 kg

| spionul99 a răspuns:

Tatele