| alexandraionela1234 a întrebat:

Buna băieți, cum ar trebui să se comporte o fată pentru a vă face să vă îndrăgostiți de ea?

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este dificil sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine, pentru ca nu putem comanda inimii altora sa ne placa, daca ei nu ne plac.
lasa baiatuls a vina la tine sa-si faca intrarea, sa te salute, sa-ti vorbeasc si sa iti spuna ca te place... fiindca tu nu poti influenta asta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sa stea pe langa mine. Ma ocup eu de restul laughing
Daca nu e material bun de indragosteala, nu are cum si de ce sa se comporte intr-un fel anume, pentru ca oricum nu ar merge.

| Hammurabi a răspuns:

N-are prea mare importanță și mai ales "comportamentul" nu e chestia unică și determinantă, care îl face pe un băiat să se îndrăgostească de o fată.
Mai sunt multe, multe altele mai prioritare.

| VoidEternal a răspuns:

Daca vorbim strict de comportament, trebuie sa fie indrazneata, dar cu o doza de discretie, sa nu ii placa sa se dea in spectacol, dar sa nu ii fie frica de apropiere si contact vizual. Sa aiba o anumita energie si siguranta o usurinta de a fi ca sa zic asa, naturalete, sa fie constienta de farmecul pe care il are, fara sa fie preocupata de aspectul ei.

In acelasi timp trebuie sa fie a decent human being, sa nu fie rautacioasa si certareata, sa fie superioara multora prin inteligenta dar sa nu ii deconsidere pe cei de sub nivelul ei. Deci sa aiba o doza corecta de modestie, fara a exagera.

Daca are toate aceste calitati, atunci pot trece cu vederea peste multe aspecte fizice ce potential nu m-ar atrage de la prima vedere. O personalitate puternica si distincta inseamna foarte mult pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie politicoasa, amabila, modesta, sa nu fie prea posesiva, geloasa cand nici nu este cazul, sa fie o fire calma, rationala, chibzuita si sa ma iubeasca asa cum sunt cu defecte si imperfectiuni.
Eu prefer fetele cuminti, asa ca e doar parerea mea sibiectiva. Imi plac fetele pupacioase ca si eu sunt foarte pupacios si iubaret cand imi place de o fata.
daca imi ofera multa atentie, ii place sa stea mereu in prezenta mea si nu e genul sa umble cu galerii doar sa devina populara atunci probabil e fata ideala pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare, o fetiță trebuie sa se comporte frumos cu un băiat când îl întâlnește, și anume, trebuie să îl salută mai întâi și apoi să facă putina cunoștință cu el, iar apoi merg și primesc putina plăcere in pat, o fată nu ar trebui sa fumeze și nici să poarte cercei in limba, nas, etc, sa fie îmbrăcată frumos și să nu fie cu fundul tare bombat, nu trebuie să folosească cuvinte murdare de fața bărbatului deoarece asta este inacceptabil pentru unii, iar principalul, ea trebuie sa fie deșteaptă, nu as accepta fete tare grase și înalte, mie îmi plac fetele cu sânii mici aproape tot pieptul drept și nici cu fundul tare mare, cu fundul mic și fără cercei in locurile spuse mai sus, vreau sa o vad in rochiță și adidași fără ochelari sau pălărie sau chiar mai rău cu par vopsit in toate culorile de pe pământ, sper că te-am ajutat! Fundiță pls! happy

| agentgxm a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, e părerea ta...dar sună cam dubios, bro... ceea ce ai spus se aseamănă perfect cu fetele de până in 12 ani, gen

| alexandraionela1234 explică (pentru agentgxm):

? mor

| VoidEternal a răspuns (pentru agentgxm):

Ma indoiesc ca el ar avea mai mult de 10-12 dupa cum scrie.

| Together a răspuns:

Sa ma caute, sa imi arate ca ma vrea aproape si sa o simt ca isi da silinta sa ma faca fericit, si sa depuna efortul sa arate cat mai bine (sala).

Nu vad cum as rezista.

| OmBanal33 a răspuns:

Fiecare raspuns o sa fie diferit la aceasta intrebare, fiecare cu preferintele lui, pentru mine...:
Sincera, cu capul pe umeri, sa nu se afiseze cu posteriorul inainte de fiecare data cand face o poza, sa se imbrace decent.
Pentru mine este foarte important sa nu fumeze...
Ca sa ma indragostesc de o fata, trebuie ca timpul petrecut cu ea sa treaca foarte repede, asa iti dai seama daca este o atmosfera placuta intre cei 2 sau nu.
Daca in timp ce sunt la o intalnire unul din cei 2 verifica ceasul, este un semn de intrebare...

| Ether a răspuns:

Fii tu insati. Daca crezi ca poti juca teatru pe toata durata relatiei, atunci intrebarea are sens.