iar te dezamagesc an ca n-am nevasta, copii etc cum eu nu cred in prietenii nu as merge nici unde
Nu aș face ceva de genul să merg la parașute pentru că mă îndeamnă colegii de serviciu.
Ori mă duc pentru că așa vrea mușchiuletu' meu, ori îmi văd de treabă și stau pe curu' meu liniștit.
Ceea ce am și făcut, nu odată.
Dar nu esti obligat sa mergi cu ei, respectivul a venit doar cu o propunere, si ramane la atitudinea ta daca vrei sa accepti sau nu.
Depinde ce am acasa.
Lasand la o parte visele, unele fete/femei, reusesc sa faca barbatii sa nu le pretuiasca cum trebuie. De exemplu, la inceputul relatiei, nu rupe legatura cu ceilalti 3 handralai care ii dau mesaje, cand se cearta cu iubitul imediat "il face gelos" cu primul macho de la discoteca satului. Daca as ajunge sa ma casatoresc cu una care mi-a facut asa, cu toata dragostea, in acea delegatie as f te si eu ceva. Si nu cu frica si vinovatie, ci relaxat, apoi m-as intoarce la sotie, la fel de iubaret.
Nu accept insa ideea de a avea o amanta "stabila". Inselatul 'trupesc' e o treaba, dar cand deja ajungi sa tii la alta, trebuie sa fii cam bou.
Cred ca ar fi timpul sa-ti incepi si tu viata sexuala. Poate iti mai distrage atentia de la intrebarile astea retarde.
Eu mi-am inceput viata sexuala si am o viata sexuala activa
HappynewCenusa întreabă: