| emyemanuel a întrebat:

Buna baieti si fete. Am o intrebare. daca o persoana vrea sa se dizvirgineze cu tine ce raspuns sa-i dau... sfaturi va rog

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cu mine?

| MishikiCrisy a răspuns:

Pai depinde de ce vreau eu, adica nimeni nu ma poate obliga sa accept. Daca e iubitul (iubita pentru baieti) meu si vreau sa mi-o trag cu el atunci da. big grin Daca nu sunt cu el, sau chiar daca as fi cu el sau nu vreau eu atunci nu. E o intrebare serioasa cine ti-o pune asa ca poti sa ii dai raspunsuri directe fara a crede ca se supara. (cei care se supara is nesimtiti daca raspunzi direct negativ la o intrebare de genul asta, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi de ce o sa creada daca nu vrei sa o faci.)

| unknownn a răspuns:

Atinge-i inima, nu corpul, Fură-i atenția, nu virginitatea, Fă-o să zâmbească, nu să plângă!

| greece12 a răspuns (pentru unknownn):

Perfect spus!
M-ai impresionat.happy

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Da nici macar nu ar trebui sa o fi lasat sa termine intrebarea ca deja trebuia sa fii cu ea in pat.
Nu va mai puneti intrebari de genu.Cu cazuri de astea in care una vrea dezvirginata nu prea te intalnesti.Asa ca e o experienta aparte. Apropo.ce cauti pe net in loc sa fii cu ea? laughing

| Enki a răspuns:

Zici da

| Valutzzzu a răspuns:

Ar trebui sa o intrebi daca e sigura, daca ea isi doreste si tu nu ai iubita, de ce nu! Bafta.

| emyemanuel explică:

Mersi pentru sfaturi. Nu e minora

| ovydyudinamo94 a răspuns:

Daca e minora nu daca nu ii dai drumu la treaba