| Danutzuletz a întrebat:

Buna Baieti si Fete, Numele meu este Dani, Am 14 ani, Stau in LOcalitate Buculesti, Si am o problema.

Deci am intretinut relati sexuale cu prietena mea care are si ea 15 ani. Dupa ce am bagat cucu in pasarica ei a inceput sa ne curga foarte mult sange si m-a durut foarte foarte foarte foarte tare, am crezut ca imi tai cucu jos. Am stat 5 minute dupa care mi-a trecut si am inceput iar sa facem sex, ea fiind foarte obsedata de acest fenomen " sex ". Acum as vrea sa stiu de ce mi-a curs atat sange, si ce efect poate avea.

PS: Primadata am facut sex, si tot sangele i-a ramas in pasarica.
Oare a ramas Blocat?thinking, sau insarcinata. nu vreau sa am copi de la varsta de 14 ani.

12 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Cred ca a fost din cauza ca v-ati dezvirginat daca nu o sa se repete eu zic sa nu iti faci probleme.Insarcinata poate ramane doar daca ai ejaculat in ea deci daca nu ati folosit prezervativ, ar trebui sa folosesti pe viitor.BAFTAhappy

| haiZI a răspuns:

Trebuia sa te gandesti la asta inainte sa-i bagi cucu in pasarica.In privinta sexului ar fi bine sa te informezi mai mult, cel putin pentru data viitoare.Bine ca nu i-ai bagat gaina.Prezervativ ai folosit? pa

| Irinna a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un contril!
URGENT!

| TormentOfSins a răspuns:

M-a facut sa rad in hohote, acest Danutz. Felicitari!

| c0l0rFuLLSkY a răspuns:

Nu cred ca la baieti e normal sa le curga atata sange pe cat zice el straight face. Nu sunt sigura dar cel mai bine e sa consulti un expert happy!

Si data viitoare folositi prezervativ. Bafta ~

| Lavinia a răspuns:

V-ati dezvirginat aman2, de-aiahee hee

| neo787840 a răspuns:

Cred ca tocmai ce v-ati dezvirginat amandoi?

| DarkBlood32 a răspuns:

Ti-a venit ciclu. applause

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca t-ia curs sange inseamna ca te-ai dezvirginat, iar daca ia curs si ei inseamna ca ai dezvirginato si pe ea dar poti sa consulti si un doctor ca sa nu ai surprize neplacute si sa devi tatic prea devreme.Totusi era m-ai indicat sa folosesti un prezervativ si nu m-ai stateai cu grija

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A ramas sechestrat sigur sangele in ea... sperie-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti face probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol