| ticaela a întrebat:

Baieti, voi cum ii aratati unei fete va place de ea? Este un baiat pe care il plac, doar ca nu stiu ce sa fac, se uita atat de ciudat la mine, ma urmareste cu privirea tot timpul. O data m-a si salutat sau ma urmarit cat treceam strada ...Nu cred ca se uita asa doar ca sa ma agate, si apoi doar sa se foloseasca de mine si apoi sa ma lase, are o privire atat de misterioasa. Voi ce parere aveti?
PS : Este cu 4 ani mai mare decat mine (14-18 )
Funda :*

Răspuns Câştigător
| Skeez a răspuns:

Cred ca diferenta de varsta e prea mare pentru o relatie serioasa, dar daca iar place de tine ti-ar spune pentru ca nu mai are nici el 12 ani ca sa se ascunda.
Deh eu acum vorbesc din opinia unui baiat si cred ca am dreptate...

Succeswinking

| Raul34 a răspuns (pentru Skeez):

Nu ie corect eu am 9 si ma intalnesc cu o fata de 14 ani! na

| Skeez a răspuns (pentru Raul34):

Haha si tu crezi ca asta este ceva serios?!?
fara suparare omule dar TOTUSI!
chiar crezi ca relatia asta o sa reziste asa de mult? chiar crezi ca daca o sa mearfa la anul la liceu o sa ramana tot cu un pustan de 9-10 ani?
asta e viata man
Oameni buni nu ma intelegeti gresit... nu sunt impotriva diferentei de varsta dar la relatiile astea intre adolescenti e chiar nepotrivit

5 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Si inca un caz de ducere de nas. tu ai 14 ani si cauti iubire si esti topita dupa baieti mai mari, el are 18 ani si cauta sa **** cat mai multe fete care sunt agatate usor.

| SWAGGER a răspuns:

Nu e nici o problema, si eu mai fac asa..ma uit cam urat la o fata care imi place pentru a nu isi dea seama ca o plac..sa vad daca si ea simte acelasi lucru laughingwinking

| Raul34 a răspuns:

Daca iti place de el du-te numai cu el cand iesi la un suc cheama-l si pe al fiti pr foarte buni si intr-o seara i zici tu daca vrea sa stea cu tine sau el iti zicebig grinbig grin funda!