| Arseia a întrebat:

Buna,baieti!
Voi cum intrati in vorba cu o fata?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca ma saluta salut si eu si daca ma intreaba ceva raspund, pedegeaba ma bag in seama cu ele daca nu am nici un interes sa obtin de la ea.

| RAY a răspuns:

Buna, fluier dupa ele pana ma injura, si eu pe ele pana ne injuram resiproc, de ne indragostim unul de altul

| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde de firea/caracterul fiecarui baiat in parte de a fi tupeist sau timid, curajos sau ''pampalau'', agreabil sau lipsit de sarm, etc, etc, etc. Cu putin curaj si determinare, atata in mediul real cat si in cel virtuala, totul va deveni OK. Succes!

| OldSoul a răspuns:

Buna... cred laughing

In general ma leg de un aspect(nu neaparat fizic) al ei, depinde de caz, de imprejurari.

| Alexuţ02 a răspuns:

Depinde unde intri în vorbă cu o fată, virtual sau faţă în faţă, la un club ceva.

Virtual e mai uşor, în realitate e mai greu, asta depinzând de propriile temeri de a fii respins.
Nu toţi sunt făcuţi să agaţe, cam aşa ceva.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel cum intru cu oricine in vorbã...

| danielzajmk a răspuns:

Apesi pe chat headu.ul ei

| Alexandru_marcu a răspuns:

Salut,

Depinde de fata. Daca e o fata pe care o cunosc si vreau sa o abordez online ii scriu fie pe Facebook, fie pe Instagram. Depinde de ce site-uri foloseste. Daca am numarul ei de telefon o abordez si asa, dar asta inseamna ca exista o relatie, macar si de amicitie.
Daca o abordez pe strada si deja o cunosc, o salut frumos, o intreb ce mai face, caut sa ma leg de subiecte de conversatii si las sa curga de la sine convorbirea.

Daca nu cunosc fata, incerc sa o abordez online si astfel sa ne cunoastem mai bine. Sunt sanse mai mari sa primesc raspunsuri obiective asa decat fata in fata.
Abordarea fata in fata a unei necunoscute e mai dificil. Sa nu creada ca e vorba de vreun nebun sau mai stiu eu ce. Sunt sanse mari sa pleci cu palme, genti in cap daca iei la abordat fetele pe strada laughing decat cu un raspuns pozitiv.

Indiferent de abordare, las discutia sa curga, subiectele sa vina natural. Nu aduc vorba de vrro relatie sau ceva, ci mai degraba aleg sa discutam "despre nimic". Asa pot ajunge sa intreb despre muzica, filme preferate, in final reusind sa scoti ceva si sa o cunosti putin mai bine.

Bafta!