| Maya. a întrebat:

Baieti, voi v-ati umilit vreodata/de mai multe ori in fata unei fete?

Fetelor, cum reactionati cand baietii fac astfel de gesturi si ajung unoeri sa recurga la cele mai josnice fapte pentru a te recupera?

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ii zic ca e un milog ordinar. Un baiat adevarat nu s-ar umili niciodata in fata unei fete indiferent cat de mult ar iubi-o.Muieri cu pantalonioh go on

| Flav a răspuns:

Nu, fiindca stiu ca n-ar avea rost. Unde dragoste nu e, nu poti s-o impui cu forta.
Recomand materialul urmator, for all the guys:
http://www.youtube.com/watch?v=0IncCp_-oC8

| lyrics a răspuns:

Depinde in ce fel se umileste.
daca isi cere iertare, nu cred ca se numeste umilinta.
dar sa zicem ca te implora...si devine exagerat de disperat...at da.se face de ras.
am patit si eu ca un fost iubit sa ma ameninte ca se omoara daca nu ma impac cu el.
l'am lasat in pace si acum are o relatie stabila cu alta fata
ma bucur pentru el
alte fapte josnice...mmmm.
sa zica ceva de rau despre tine...ca apoi sa iti zica ca daca vrei scapi de vorbele alea, sa te impaci cu el.
i'as rade in fata si l'as scuipa intre ochi.
scuze de expresie.
imi e scarba de astfel de oameni.
sunt baieti care fac si gesturi frumoase pentru a recupera o fata.
cum ar fi sa'i ceara iertare, sa ii aduca flori...sa o conduca acasa.
astfel ii arata cam ce are el de oferit
pe acestia ii admirtongue

| Denisa a răspuns:

Da, i-am zis ca nu si a plans, mi-a zis ca se sinucide, mi s-a pus in genunchi (primul). Al doilea, a plans la fel si nu inceta cu mesajele de dragoste. Isi cerea iertare chiar daca nu a gresit cu nimic. Cum am reactionat? Am incercat sa le explic ca nu sunt pentru ei si nici ei pentru mine, ca nu ne potrivim si ca nu ii iubesc. Din pacate ultimul inca incearca rolling eyes.

| lorycykcl a răspuns:

Prietenul meu a plans in fata mea de mai multe ori, sincer iti spun ca nu am vazut asta ca pe o umilinta ci mai multa ca o dovada ca ma iubeste. Baietii nu prea se umilesc in fata fetelor (orgoliul ala a lor e mare), dar atunci cand iubesc sau simt ei ca au gresit rau lasa totul la o parte cu toate ca uneori e prea tarziu. Cei care recurg la cele mai josnice fapte nu-si merita pantalonii si nici ce au in ei, deci nu discutam de asa ceva pentru ca nu se merita

| BlackHorse a răspuns:

Pai depinde ce fel de umilinta... de exemplu eu ma plimbam cu felete si am intrat intr-un cos de gunoi in plin. Noroc ca stiu sa fac haz de necaz si a ramas o faza amuzanta. Eu am inteles ca la astfel de umilinte te referi... daca nu, te rog sa fi ceva mai explicita.

| Gabitsza a răspuns:

Iubitul meu s-a umilit de foarte multe ori in fata mea si in fata altora pentru mine si iti dai seama ca mi s-a facut mila de el dar m-am tinut tare oricum nu pentru mult timp...insa eu nu m'as umili niciodata in fata unui baiat big grin

| Laura_2393 a răspuns:

Nu mi-ar place sa ma umilesc in fata unui baiat asa ca nu as fi prea impresionata ca el sa se umileasca. Un fost iubit a inceput sa ii planga actualului la telefon ca ma vrea inapoihee hee eu una nu as putea, recunosc sunt cam orgolioasa. Cred ca un baiat poate sa isi recunoasca greselile reusind in acelasi timp sa isi pastreze si demnitatea. In plus si la noi e ca si la voi daca e unu prea disperat nu ne atrage ci ne indeparteaza.

| LittlEAngeL_2780 a răspuns:

Pai pretenul meu isi cere scuze de fata cu toata lumea ca sa ne impacam. Insa la ultima cearta ne'am despartit si a inceput sa ma roage in fiecare zi sa ne impacam. Ba chiar s-a pus si in genunchi si ma ruga straight face. Tot nu n'eam impacat oh go on Nu's proasta nimanui happy

| alexalex_4604 a răspuns:

De nu mai stiu cate ori m-am umilit. asa am fost invatati de cand lumea

| Emin3m_5649 a răspuns:

Nu si nici nu o s-o fac daca nu mai vrea sa fim impreuna are motivele ei si nu are rost sa incerc degeaba

| BluE_4761 a răspuns:

Totul depinde de modul in care stii sa o faci, 'a te umili' in fata unei fete sta in foarte multe feluri. Trebuia sa fii mai explicita.
De exemplu cand m-am certat ultima data cu prietena mea, dupa ce ne-am impacat am inceput sa plang. Aici lumea vede lucrurile cum vrea:umilinta sau gest de iubire. Eu il consider gest de iubire. Tu?