Eu zic sa lasi sexul deoparte, cel putin pentru moment.Preferabil ar fi sa iti potolesti hormonii, masturbandu-te.Parerea mea e ca"ai nevoie sa te racoresti putin". Insa nu exagera! salut
Fetele se pot masturba si fara sa se dezvirgineze(nu e nevoie introducerea unui obiect in vagin). Majoritatea devin curioase in legatura cu sexul si incep sa experimenteze pe propiul corp, unele senzatii.Decat sa stea in starea asta de excitatie,(Narcis-cred ca iti dai seama din atitudinea ei ca ii dau ture hormonii prin corp,nu gluma), sa riste sa ajunga cu vreun oarecare sau necunoscut la actul sexual, mai bine masturbarea si sa stea cuminte.Tocmai asta e motivul pentru care unele fete isi incep viata sexuala timpuriu, lipsa educatiei sexuale.Pana la urma,ramane la latitudinea ei,insa pentru a aduce actul sexual in discutie, cel mai bine ar fi, mai intai de toate sa isi cunoasca propiul corp.Si,cum ai zis si tu, pentru sex sa mai creasca.salut
Cand ni se ofera oral, si sexul total are multe de spus. iti zic "eu" mai multe... cand o sa mai cresti pa
Nu il asculta pe BigBang, daca nu te-ai masturbat pana acum, nici sa nu o faci, pentru ca e posibil sa te dezvirginezi, energia sexuala poate fii consumata si altfel decat masturbandu-te, si anume prin: sport, prin activitati intelectuale si viata religioasa. sfatul meu este sa ai grija de tine, si i-ati gandul de la prostii, cel putin deocamdata, pana o sa mai cresti. te pup si fii cuminte. ceau
BigBang, sincer nu sunt expert in sex, si nu stiu exact care e treaba asta cu dezvirginarea prin masturbare, asa ca nu are rost sa te contrazic, si pana la urma nu eu m-as fii dezvirginat bafta
Christinutzaa întreabă:
linarkfts întreabă: