| Stefania a întrebat:

Buna baietilor! Care fete va plac cele machiate sau cele naturale?batting eyelashesCele care sunt increzute, fitoase, extravagante, mult machiaj, cele care se cred niste divelaughing ce parere aveti despre ele?

16 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Eu cred ca machiatul tine de respectul fata de ceilalti, nu te poti duce la lucru, cina, intalnire etc nearanjata. daca mergi ca si cum te-ai trezit din somn va parea ca nu-i respecti pe ceilalti, ca-i tratezi cu indiferenta. eu sunt pro machiaz dar nu cel gen pitzi care are o tona de fond de ten, ruj si rimel ci machiaj simplu in limita bunului simt.

soothe
| soothe a răspuns:

Aveam un profesor de Lb Romana si ne spunea "O femeie este frumoasa daca asta se vede dimineata, proaspat trezita din somn!" In legatura cu machiajul, probabil ca trebuie respectata masura. Pe de alta parte fiecare este liber/-a sa se machieze asa cum doreste; gusturile nu se discuta. Fiecare o face pe piele ei.
Oricum, a-ti da cu parerea, este un lucru urat, cu mare priza la romani. Trebui sa invatam sa traim respectandu-ne unii pe ceilalti, sa ne dam dreptul unul altuia sa facem ce vrem si cum vrem, in conditiile in care prin purtarea noastra nu agresam in vreun fel pe nimeni si nu facem rau nimanui.
Sa dau un exemplu: sunt complet indiferent la o aratare supermachiata, cu toate culorile pamantului, cu silicoane tzipatoare si cu extravagante in care se vede prostul gust, hipersexualitatea si/sau banii lui tata. Daca este pe strada si ma deranjeaza pentru ca strica peisajul, intorc privirea in partea cealalta, iar daca o vad la TV, schimb programul si am sters-o din minte.
Dar nu judec! Incerc sa inteleg de ce se intampla lucrurile asa. Fiecare are dreptul sa traiasca. Atata vreme cat nu imi baga silicoanele in nas, nu isi freaca culorile machiajului de fruntea mea si ma lasa sa imi vad de drum, e libera sa faca ce vrea.

| Lorelai a răspuns:

Baietii spun ca le plac cele naturale, dar cand vad una pe strada machiata si bine aranjata isi sucesc gatul dupa ealaughing Asa sunt baietii, ce sa le facilaughing

| Duhovnicul a răspuns:

Nu pot sa spun ca sunt impotriva machiatului cu conditia sa fie decent si nu exagerat adica prea strident, apreciez foarte mult naturalismul happy Exista dive? I don't want to see eu nu am dat de niciuna decat de figurante laughing

| aleksy a răspuns:

Scz ca rasp eu (desi sunt fata), iubi meu imi spune ca sunt mai frumoasa nemachiata si intr-o vreme nu m-a lasat sa ma machiez, eu nu sunt de aceeasi parere cand e indragistit de tine te place asa cum esti tu naturala si fara impresii de divawinking

| iverson a răspuns:

Poti fi o diva si fara machiaj, mie personal imi plac fetele nemachiate

| X a răspuns:

Mie imi plac fetele fara machiaj insa nu ma deranjeaza nici cele cu. oricum cel putin la varsta mea sunt ok nu o sa stau cu ele sa le vad la 25-30 de ani ca sa le vad fata.Insa nu suport fitzoasele!

| Licurici_4986 a răspuns:

Asta depinde de fiecare ...ca doar fiecare are gustu lui! mie unu imi plac fetele simple ...nu extravaganta si nici dive

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt fata si ma machiez foarte strident pentru ca arati foarte cool eu sincer nu inteleg fetele si baieti care le place sa fie fetele nemachiate sau discret? ce e aia? ceva stupid ori te machiezi bine ori dal dreaqdoamne fetelor va spun sa va machiati cat mai strident si sincer pentru mine una nu ma intereseaza parerea celorlalti sau cum le plac baietiilor sa fie fetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca machiajul strident pare prea goth sau emo sau chiar punk (depinde de culori) pare si prea de pitzipoance si nu e deloc cool.Pare ca ai avea fite in cur (sorry de expresie) bine daca unora le place nare decat atata timp cat nu-mi spune ce sa fac si cum ma machiez era de ajuns sa spui ca tie iti place asa!
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P. S. - Nu inteleg faptul ca te iei de cele care nu se machiaza. Draguto sa stii ca nu-i bine sa-l corectezi pe Dumnezeu. Stiai ca-i pacat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alea mai virginelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Issabelle are mare dreptate,
Cand vine vorba de machiat mai strident si atunci cand port o fustita mai scurta prietenul meu nu prea se simte in largul lui cu mine am obs eu, pare jenat de parca as fi o pitzi insa isi mai suceste capul cand vede una aranjata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este genul care trage cu ochiul dar la prietena lui ar vrea sa nu se uite nimeni, asa ca felelor machiati_va aveti grija de aspectul fizic cat mai mult pentru ca toti sunt niste mincinosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si stati voi linistite fetelor ca baieti nostri la bere nu vorbesc nespre noi cat de frumoase si naturale au ei prietenele nemachiate, tot ceva de genul auzi:mama am vazut una buna azi, avea, arata etc
Iar pentru o discuti de genul asta intr baieti nu poti iesi oricum din casa

| Iris_8661 a răspuns:

Ok...deci sunt fata dar imi dau cu parerea :deci baietilor le plac fetele asta e clar si nu conteaza ele cum ar fi, dar ia-o si tu logic o fata fara machiaj e ok; o fata cu machiaj aranjata bine la locul ei este foarte ok, o tipa imbracata in fusta mini si data cu culori gen verde sau turcoaz pe la ochi cu parul intins cu placa si cu fite de se stramba pamantul; cam tu ce zici? logic ca le place nu? doar sunt curve nu ca altele la locul lor