Poi sa fie dragute natural, fara farudri, de preferat sa nu se prea fardeze decat la ocazi, sincera, cu simtu umorului sa iubeasca sincer, sa-i placa sa incerce lucruri noi, sa nu aiba fite, figuri, sa incerce lucruri mai ciudate, nebunatice, sa avem cat de cat placeri comune, si sa fie o persoana in prezenta caruia sa te simti bine
Una care sa fii trecut prin viata nu orice fata (timida, fitoasa sau fara simtul umoruluil) nu aveti idee uni baieti ce inseamna sa ai o prietena care sa stie ce vrea de la viata ei de la viitorul ei toate in ziua de azi numai Lovele si Sex... eu asa vreau dar nu gasesc =D
Pai.skaterii sunt geniali.adica cum se imbraca cuma rata (nu prea ma pot lauda ca stiu cu skateul dar nu prea am parul lung ) asa mie imi plac fetele gen: hanorac, tricou, rimel, blugi, skateri in picioare =pe~ genius :X
Eu sunt skater salbatic. imi plac fetele nebune. dar sa stie cand sa se opreasca, cu simtul umorului
Mie imi plac fetele sincere sa nu minta sa iubeasca pentru ce sunt nu din interes.Sa se imbrace frumos sa fie atragatoare.Cu parul lug. Fundaaa plz?
anonim_4396 întreabă:
darkknight9 întreabă: