| yunkky a întrebat:

Buna baietilor skateri ce le place la o fata ce calitati vor sa aiba si cum e o relatie cu un skater?
Astep raspunsuri de la fete carora au avut o relatie cum un skater si sa imi zica cum a fost sau de la baieti sa zica ei cum facbig grin
Dau funda si vot

4 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Skaterii sunt niste tipi care au ca pasiune skateboarding-ul, nu sunt niste mutanti ca sa trebuiasca sa te comporti altfel cu ei, tot oameni sunt.
Si...Invata sa scrii, atfel singura relatie pe care o vei avea va fi cu vreun manelist agramat ca si tine.

| RXN a răspuns:

Omule,si eu ascult rock,dar, spre deosebire de tine, stiu sa scriu.Esti agramat, nu stii sa te exprimi si faci de ras orice ascultator de rock care se respecta.

| tauretee a răspuns:

laughing dc iti plac skateri nu-s prea multilaughing) bikeri is o gramadarolling on the floor

| SmileBitch a răspuns:

Hmm. Paii. eu am avut o relatie cu un skater. ei bine e destul de deosebit. tipu` cu care am stat avea parul` lung si se imbraca ca un skater[sti tu mai bine]... Dar te avertizesc uni skateri nu prea tin o relatie mult timp. adica sa zicem ca o luna. cum gasesc ceva mai bun te lasa. Ei bine... Succes!big grin