Sall.Nust cum sa-ti explic asa ca o sa ti-o dau drep exemplu drep pe iubita mea.:p
Iubita mea are sani potriviti , ie si timida si intrazneata cateodata dar in general timida.Ea cand sunt suparat ma alinta si ma incurajeaza, cand iesim de la scoala daca mai are bani ii da saracilor, e frumosa si nu este gelosa .Eu o iubesc mult de tot.Eu am 16 ani si ea tot 16 suntem impreuna de 2 ani
Bafta sa gasesti una ca a mea Sall!
Ma bag si eu desi nu sunt baiat..Eu cred ca baietilor le plac fetele timide.adica nu stiu dar sa vezi un ade aia ce iti sare in gat si il ia ea in pat si il roaga sa i-o traga nu cred ca este o fata tocmai pe placul baietilor, sigur ca lor le-ar placea sa vina una buna si sa il roage sa...adica ce baiat nu ar vrea asta Insa fetele timide sunt mai misterioase si ei vor sa o descopere, sa o deschida ca pe o floaare.Cat despre sani sunt care doresc mici si care doresc mari.dar majoritatea vor sa aiba pe ce pune mana.Si nu negati baieti.Comportamentul sa fie unu adecvat iti dai seama ca nu poti sta cu o mahalagioaica needucata poate sa fie cat o fi de frumoasa.Sa stie sa se poaarte si sa nu le fie rusine baietilor sa o scoata in lumeSa se respecte pe ea..si sa fie desteapta.Te puo.Nu te supara ca mi-am spus si eu parerea::*:*:*:*:
Felcitari foarte frumos. vorbesti de iubyta taBravo Asa da baiat!
Uite ca dau de tine iara...si vad ca vorbesti mai nou si in numele baietilor, sau esti in ambele echipe?
Eu cred ca desii in viata ai parte de fel si fel de fete, preferate pentru mine sunt cele mai timide.
Ele sunt mai finute, mai feminine, mai dragalase fata de una care vine si zice asa in fata fara nici-un farmec...
Nu ai dreptate
poate tu cunosti decat astfel de barbat:cu sani mari si ciocu mic
dar eu am prieteni care prefera fetele cu sani potriviti sau mai mici, decat una cu sanii mari...iar faza cu ciocu mic se gaseste in Istoria antica si prin Turcia daca nu ma insel.
daca femeia stie ce sa vorbeasca, uneori chiar te poate ajuta
Ai dreptate. Si mie imi place sa vorbesc foarte mult. Nu ma mai opresc...
Chiar daca sunt fata...sp si eu ceea ce cred
deci : sani mari, timide si sa fie destepte, misterioase, bineinteles si frumoase
Pfff...eram sigura ca cineva o sa se ia de noi...ca am raspuns si noi
Nu cred ca e adevarat..toti prietenii mei foarte buni cu care vorbesc mai multe au zis la fel: frate ori sani normali, ori mai bine mai mici decat mari
bine, asta e parerea mea si a lor, acum fiecare barbat are preferintele lui
Foarte frumos! Sper sa va iubiti din ce in ce mai tare mult timp! Cred ca ai o iubita de nota 10 si bravo ei dar si tie ca ai ales'o! Succes pe mai departe!
Multumesc pentru ce ati spus de iubita mea. Si sa stii Aline ca fete siau dat si ele cu parerea asta nu ar trebui sa te intereseze pe tine ce te rode pe tine ca au comentat si ele. Fetelor va doresc o viata minunata si iubiti care sa va iubesca! :X:X:X
Va pup ***:::
Mersi foarte mult pentru complimente. Sper sa ai in viata parte de un baiat care sa te iubesc si sa te respecte:X:X:X: **
Multumesc. Sper sa ai in viata parte de in baiat care sa te iubesca si sa te respecte.Si asa e uneori noi baieti mai vrem sa punem mana pe balcoane ).Te pup
Ti se potriveste numele
"Neinteresantul" esti cam prost..stii?
))) waw ce tare ai fost la faza asta ..chiar nu m-am gandit la ce ai descris tu in prima parte dar cred ca mi-ar prinde bine,, foarte bine.o intamplare cu o asa fataam cam obosit sa tot dezleg mistere.ai reusit sa ma faci sa rd putin singur si de nebun la pc. iti multumesc! IIIciauIII
Putin indrazneata,cu sani potriviti( de fapt mari, mici, nu conteaza de care), sa fie respectuasa, cu o cultura generala decenta si sa nu fie fitoasa...
Mutubal întreabă: