| deeapirsuletz a întrebat:

baietilor ziceti-mi si mie parerea voaastra, Am fost cu un baiat 6 luni...Ieri faceam 6 luni dar ne-am despartit ca am zis eu ca nimic nu mai e ca inainte el a iesit de pe mess si nu a mai zis nimicsadInsa vreo 4 luni au fost aproape perfecte de sf andrei mi-a dat un cadou 2 ingerasi superbi ne intalneam mereu... dar in ultimu timp se racise relatia imi spunea ca ma iubeste ...inainte ne certam des din cauza prietenilor lui, pentru ca ei nu ma suporta. tin enorm la el cred ca si el a tinut la mine acum nu cred ca mai tine. Ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| lexony a răspuns:

Pai eu cred ca e un nesy. Isi lasa prietena pentru niste ''prieteni" ( poate or fi si falsi).

| octavianpas a răspuns:

E buna o pauza sa vedti ce sentimente aveti unul fata de celalalt.

| Antonimu a răspuns:

Cand ramai fara iubita, te intorci la prieteni, si sunt sigur ca nu ar vrea sa ramana singur. pentru ca "fete sunt peste tot", prieteni, mai putin. a fost greseala lui ca nu a incercat sa pastreze un balans intre tine si prietenii lui. probabil ca si tu ii scoteai ochii si s-a suparat. si 6 luni, nu este o relatie cine stie ce, in 6 luni abia reusesti sa cunosti persoana de langa tine, deci nu te ambala. in 6 luni nu ai cum sa iubesti! nu exista asa ceva! probabil ca tii la el si tine la tine, dar nu poate fi vorba despre iubire. cu urmatorul tau gagic ai grija sa nu-i mai reprosezi, si daca se duce cu prietenii lasa-l sa se duca, daca face tot asa, incearca sa ii explici ce si cum, dar nu sa ii scoti ochii. si daca s-a racit relatia, probabil e si din cauza ta, si daca e asa... 'iubirea' lui s-a pierdut, si nu ai sa-l mai vezi inapoi. si noi baietii avem anumite limite, dar cand atingem aceea limita, poate sa treaca si 4 ani de relatie, noi renuntam. va lasam pe voi sa va alegeti pe unu mai bun daca cu noi nu a fost bine. oricum, nu-ti face prea mari sperante, se poate sa fi tinut la tine, dar nu iti dai seama ce ai avut langa tine pana nu ai pierdut. mult noroc de acum incolo (caci vei avea nevoie).

| Ea12345 a răspuns:

Tu parca aveai 12 ani? Si aveai deplina liberatate sa, mergi la disco dupa bunul plac? Asta e tipul care se zvonise ca-l omorae pe baiatul ala sau cum? Tu vezi in ce te bagi?

| wannabe a răspuns:

Din cauza mess-ului se ajunge sa stricati relatii bune intre voi? ma scuzi, dar mi se pare o mare porcarie. oricum el sigur te mai iubeste, vezi maine ce faci si intalneste-te cu el.revanseaza-te.

| MonicutZZa a răspuns:

Imi pare rau pentru, tine, scumpo...
Doare, stiu ca doare, dar incearca oarecum sa treci peste, stiu ca par absurda pentru ca, daca mi s-ar intampla mie, nu as tine in veci cont de sfatul asta, dar nu poti suferi la nesfarsit, incearca incet-incet sa te dezlipesti de el, sa uiti sau sa incerci sa il recuceresti.
Daca preferi varianta cu recucerirea, opreste-te din plans, sterge-ti ochii, da-ti doua palme imaginare, ridica-te, schimba-ti bluza cu una sexy, fa-te frumoasa si iesi din casa chiar daca nu-ti vine sa faci asta. Nu-l lasa sa te vada suferind, plangand, cu niste ochi mega-umflati, cu aceeasi bluza ca si saptamana trecuta si cu o stare de om care nu mai are pentru ce trai. Flirteaza cu el, baga-te in vorba chiar daca vei parea aiurea, in dragoste nimic nu e aiurea, arat-i ce a pierdut, cat de super-sexy si happy esti acum (dar nu mai happy decat atunci cand erai cu el). Fa-l sa te doreasca din nou.
Ar mai fi o varianta - sa te hranesti cu amintiri, asta e cel mai dureros, dar poti trai asa o perioada. Scoate toate pozele pe care le aveti impreuna, discutiile de pe mess, sms-uri-le, tot ce iti va aminti de el. Asaza-te in pat, pune o melodie de dragoste, eu una iti sugerez Robert Pattinson - "Let me Sign", si retraieste toate clipele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna, tot. Va durea rau de tot, dar asta te-ar putea motiva sa mai vrei sa mai traiesti astfel de clipe, sa incerci sa il ai din nou langa tine.
Succes si sper sa-l recuceresti si sa va iubiti mult. Pupici, deea.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca amandoi sunteti confunzi!
Lasa sa treaca un timp apoi vorbeste cu elhappy

| dydy22 a răspuns:

Hmm prieteni sunt mai importatnti din ce am inteles eu

| antonella_7733 a răspuns:

Sallz, sunt fatahappy deci...intr'un fel sau altu' am patyt'o si eu.eu m-am imp cu el (j nu tynuse relatya decat 3 saptamani blushing. da asta e alta poveste.as zice s ast s faca el primul pas (asta ins ca te ubeste), daca nu, nu te mai amagi singura si cauta altul, nu e ultimu' baiat dupa lume, si o sa mai ai experiente dintr'astea happy! asa as facebatting eyelashes

| dorin416 a răspuns:

Nu fi asa de suparata cred ca totul va fi ok mai bine ai incerka sa te intelegi bine cu prietenii caci dese ori cuplurile se despart din cauza prietenelor caci vezi baetsii poate ca nu tin mai mult la prieteni dar daca sar certa permanent cu ei din cauza unei fete cine ar fi el in fata amicilor ei iar spune fetele vin si se duk dar prietenii adevarat ramin pe viata