| Ioanadan3568 a întrebat:

Buna, bărbații / tinerii după ce se despart se gândesc la situație atât de mult ca fetele si femeile? Cum sunt ei după despărțire?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de motivul despartitii, daca ei au fost cei care au parasit pentru ca au gasit alta fata sau isi doresc libertatea, sunt veseli si se bucura de libertate.
Daca ei au fost parasiti de fata, atunci pot fii afectati, suferind sau fiind plini de frustare si obida, ca au fost parasiti.

| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde de mai multi factori. Oricum femeile nu vor sa se desparta din vointa proprie decat daca si-au gasit deja pe altul intre timp, daca relatia lor actuala era precara in ultimul timp.
Deci cred ca barbatul ar fi cel mai dezavantajat, din moment ce el nu a gestionat relatia cum trebuie si nu isi da seama ca e pe cale sa se desparta de el femeia respectiva. Rezultand, el singur, suferind, fara un plan de rezerva, pentru ca nu stia ca relatia lui s-a dus de mult.
Si cum femeia de multe ori are ca plan de rezerva un alt partener din perioada in care lucrurile nu mergeau bine cu actualul partener, e mai putin probabil sa sufere, pentru ca o consoleaza urmatorul.

| Marius22222222222 a răspuns:

Da eu din noiembrie 2022 ma gandesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Sunt mulți care se comportă într-o sumedenie de feluri, pentru că depinde de la un individ la altul și de la o situație la alta, nu suntem toți la fel deși sunt categorii și categorii

De exemplu mulți trec la următoarea femeie sau fată pur și simplu fără să înțeleagă nimic din ce s-a întâmplat, alții înțeleg și iau ca pe o experiență de viață, unii încearcă să tragă cu dinții de relație, alții rămân într-o minciună care-i macină în timp și așa mai departe

Deci nu cred că e ceva general valabil dacă mă întrebi pe mine

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Este greșit să vorbim de toți tinerii sau toți " bărbații ",căci fiecare om reacționează diferit și trece peste despărțiri în mod diferit, fie suferă, fie poate la început nu și după apar regretele mai ales când o vede pe ea total schimbata ( când realizează ce a pierdut) sau invers, el ii arata ei ce a pierdut, nu putem știi situația.
Fiecare persoana se raportează la anumite probleme total diferit.

| Michele7 a răspuns:

Hmm, probabil o fac sau cel puțin dacă au ținut mult la acea persoană.

| PufiPufulet69 a răspuns:

Ies la bere cu tovarasii