Mi-aş spune "bine că pot păstra aparenţele". Dacă ai de gând în final să îţi întemeiezi o familie "obişnuită", să zic aşa, totul e în regulă şi nu trebuie să ştie nimeni.
Este în engleză un termen "bi-curious", adică nu tocmai atracţie faţă de acelaşi sex, ci doar o curiozitate, aşa că ai nevoie de o anumită perioadă de timp să-ţi dai seama dacă e vorba despre asta sau că într-adevăr eşti bi.
Ajută, totuşi, să comunici cu persoane care te înţeleg şi te acceptă sau cu persoane care se află în aceeaşi situaţie ca şi tine. Dar, nu aş povesti părinţilor; oricât de toleranţi ar fi, relaţia dintre părinţi şi fiică s-ar schimba mai mult sau mai puţin.
Bisexualitatea? Depinde cat de normal vrei sa o iei.Si aia sunt tot oameni si pana la urma daca nu te deranjeaza pe tine cu nimic e Ok
Pana la urma in viata intima a cuiva nu se poate baga nimeni, deci daca exista iubire intre doua persoane de acelasi sex sau sex opus, atunci totul e ok, ca ce zice lumea despre asta, asta deja e partea a 2-a, lumea de multe ori e invidioasa si rea.Conteaza ce simti tu pentru persoana aceea si nu cea ce zice lumea, parerea mea.Pa
Poate daca am vazut o fata care arata bine am spus ca "ce bine arata aia sau ce draguta e" dar nu sunt deloc atrasa de fete. Apreciez fetele frumoase dar doar atat.Imi plac prea mult baietii asa ca nu ma pot reorienta.
Daca vrei sa iti raspund din punct de vedere religios o sa iti spun ca este pacat.
Dar in zilele de azi : "Who cares?"...
Daca m-as simti atrasa de fete nu stiu ce as face.Chiar nu m-am pus niciodata intr-o situatie asemanatoare!
Daca esti adolescenta, este normal sa ai intrebari despre orientarile tale. Toti adolescentii au astfel de intrebari, iar fetele le au in jurul varstei de 13-18 ani. In plus, daca asa ti-ai ales tu modul de viata, nu este nimic gresit in asta. Tot ce trebuie sa inveti este sa nu-i asculti pe cei care te insulta pentru orientarile tale, sau pe cei care comenteaza. Tu sa fii fericita si in rest, nimic nu conteaza!
Nu e bine pentru cultura ta, insa mie ca baiat imi place sa vad doua fete pe strada ca se saruta sau altceva =p~
Pentru multi e ceva anormal.insa pe mine nu m-ar deranja sa stiu de ex. ca am o amica sau prietena si e bisexuala.asta e orientarea ei si nu are ce face si nu cred ca poate scapa de asa ceva. in plus chiar mi-ar placea sa am o prietena bisexoala :X. intrebarea ta ai pus-o doar asa de curiozitate sau chiar ai o artactiei pentru fete? poti sa imi rasp si pe privat.