| Biby a întrebat:

Buna!
Buna! Am o problema cu messenger-ul! Am Yahoo! Messenger 11.De cateva zile eu nu mai vad pe un coleg daca este pe mess sau nu, intotdeauna il vd offline.Si el ma vede tot offline.Am intrebat cativa prieteni care il au in lisa si au spus ca este pe mess.Am instalat mess-ul de 3 ori. Ce se intampla? Ce trebuie sa fac?
Fundita!
P. S:Am pus intrebarea la aceasta categorie ca este cea mai vizitata! La celalalte nu mi se raspunde deloc la aceasta intrebare.

5 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Daca zici ca ai reinstalat mess-ul de 3 ori atunci iti mai raman 2 solutii: sa reinstalezi windows-ul sau sa faci o reclamatie a Yahoo.
Tosusi esti sigur/a ca v-ati dat add reciproc? Daca nu asta ar fi motivul pentru care nu va vedeti.

| Biby explică:

Ignore sau de sters nu mi-a dat ca l-a intrebat o prietena de-a mea si a spus ca nu m-a sters...

| FaruK a răspuns:

Poi uite. Apasa acolo unde il ai u si trebuie sa apara avataru lui si mai jos trebuie sa scrie ' you appear online to this contact - si daca te are pe 'appear permanently offline to ' se poate zice ca te-a pus pe invizible, adica sa nu il poti vedea cand este pe mess sau poate ti-a dat ignor.

| Smile25 a răspuns:

Poate ti-a dat ignore sau offline si nu vrea sa iti spuna in fata sa nu te superi.thinking

| Naspa6969 a răspuns:

Pai. poate este vine calculatorului.