| BomBonika_9617 a întrebat:

BUNA buna BUNA din noubatting eyelashes sa va spun mica mea poveste. sh poate ma veti putea ajuta intr-un fel sau altul :* cei care vor sa reproseze ceva mai bine sa taca! Sa incepem : o colega de-a mea mi-a dat id`ul unui baiat ( fff frumos :X) l-am bagat in lista totul ok, imi da add icepem sa vb. facem cunostinta, radem. dupa cateva zile ne permitem aproape orce big grin! mereu il salutam sau ma saluta cand eram on pe mess! incepeam iarasi sa vb despre multe lucruri tongue si mi-a zis ca ce il enerveaza pers din lista lui is doare fite pe acolo. eu l-am intrebat big grin si eu is una dintre acele persoane? el : nu nu nu! tu esti foarte de treaba sh ff draguta :X am zis si eu lui dupa ca sh el e ff dragut sh foarte de treaba! tot treceau orele si noi vb cred ca era ora 01:00 noaptea sau mai mult, iar noi tot vorbeam pe mess! apoi i-am zis ca ies sh a zis : sa ai grija de tine :* si te pup... i-am zis si eu asa big grin! apoi imi era mereu gandul la el sh am adormit cu el in gandul meubatting eyelashes! culmea l`am visat! si parca in visu ala ne cunosteam asa de bine si nu mai stiu sigur ce am zis eu in acel vis parca ceva de genu asta : trebuie sa plec ca la ora asta am taxi! el repede mi-a zis : sa nu plec sa mai raman sh a venit la mine sh m-a sarutat de 2 ori pe gat big grin pff spuneti-mi ce poate insemna asta :X ajutati-ma sa-mi dau seama dk ma place big grin va rogg :X pentru cel mai bun raspuns dau fundita :X

Răspuns Câştigător
| Bibiancabibi a răspuns:

Cati ani are tipu`? Ai grija cu chestiile astea pe mess! nu tot ce spune e adevarat! incearca sa vorbesti cu el cat mai serios! daca zici ca prietena ta ti-a dat id lui pentru ca e dragut, poate ea il cun mai bine decat tine! intreab`o mai multe chestii despre baiat! Si in legatura cu chestia " ma place, sau nu ma place" vorbeste serios cu el atunci cand face app! [ am obs ceva! ce`i care spun "sa ai gija de tine!" chiar tin la tine! ] Succes! love struck

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| eusiatat_9429 a răspuns:

Pai cum sa iți zic nu vreau sa reproșez nimic dar te-ai îndrăgostit big grin
acum nu știu dacă el cauta doar o aventura sau o relație asta tu trebuie sa afli sau sa îl pui la încercare oricum ca o părere pentru ca eu nu sunt im măsura sa dau sfaturi nu te arunca cu capul înainte gândește de 2 ori înainte sa faci ceva ca sa nu suferi
tine minte DRAGOSTEA E OARBA

| BomBonika_9617 explică:

Tipu are aproapte 18 ani big grin nu stiu sigur cand face 18 tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca pentru el nu insemni decat o partida de sex ci poate vrea sa ai un vis in care trebuie sa iti iei busul...laughing))))